LOADING

Type to search

Julens dressmoter

Mote

Julens dressmoter

forside

Julebordsesongen er i full gang og Norges største utvalg i dress-mote finner du i Bogstadveien og Hegdehaugsveien. Med kjente konfeksjonsinstutisjoner som Gunnar Øye, Follestad, Menswear.no, Nordseth og Ricco Vero, kan du finne den klassiske dressmoten.

– Moten ligger i detaljene. Fargene endrer seg litt og nå er det de små tingene som teller, forteller Gunnar Øye, og henter frem sokker, tørkler og slips i forskjellige stofftyper. -Det skal ikke være samme stofftype, men fargene skal stå til hverandre. Når du skal velge dress, er det mer din personlige smak som avgjør hvilken dress som velges. Noen sverger til Fransk, andre vil ha britisk snitt og eleganse.

I Bogstadveien og Hegdehaugsveien finnes det en hel verden av dresser. Ved siden av de klassiske snittene, finner man også mye skandinavisk design som baserer seg på den stramme minimalistiske avant garde-stilen som man typisk finner hos Acne, Our Legacy, Tiger of Sweden, Cos og FilippaK. Moods Of Norway er kanskje kjent for sine fargerike dresser, men en visitt i Hegdehaugsveien 34 viser at de har flere strenger å spille på.

Eksklusive Italienske og syd-europeiske dresser er det definitivt mest av i nedre del av Hegdehaugsveien med butikker som Kamikaze, Zara (stengt for oppussing), Massimo Dutti og ikke minst skreddersøm-spesialisten Il Pantheon som spesialiserer seg på det Napolitanske snittet og stil. Merker som Prada, Dolce&Gabbana og Gucci er tungt til stede.

Er utvalget og pris viktigere enn spisskompetanse, finnes det også mye god Norsk design hos Volt med merker som These Glory Days. Volt har også mye Herritage-inspirerte dresser med Tweed, fløyel og cord.

[sliceshow id=»2665″]