LOADING

Type to search

Trendy voks i vinter

velvære

Trendy voks i vinter

Tekst og foto: Beathe Schieldrop

Ingvild Sæterhaug hadde jobbet lenge i hudpleiesalong da hun valgte å starte opp en kjede med små spesialiserte voksesalonger i Oslo.

300dpi_7

 

“Jeg følger hele tiden med på hva som skjer i utlandet, og synes det er gøy når jeg kommer over noe som er nytt og spennende” sier Ingvild. “Jeg la merke til at flere og flere var interessert i voksing, og hadde lyst til å fokusere på voksing som kjernevirksomhet, og rundt 2004 tok det helt av. Tidligere var brasiliansk voksing noe rart og litt flaut, nå er det helt vanlig.“ Ingvild er både eier og daglig leder av Wax On! Wax Off!, som har 3 avdelinger omkring i Oslo. På Majorstuen har Ingvild 4 ansatte. I tillegg til voksing, utføres det forming og farging av vipper og bryn samt manikyr med anerkjente Shellac. Alle som utfører voksing er utdannede hudpleiere, i tillegg tilbyr salongen behandling hos deres faste massør. Mange av kundene som kommer til Wax! Wax off! har tidligere utført voksing i utlandet og synes det er fint med noen som driver profesjonelt også her.

300dpi_1
Wax On! Wax Off! ligger over gaten for Krogh Optikk rett ved Majorstukrysset, og har både faste kunder og drop-in-besøk. Salongen er lys og har en avslappet atmosfære, og Ingvild viser frem de forskjellige behandlingsrommene. “Det er viktig for meg at det er innbydende og lekkert her” sier Ingvild. “Kundene skal oppleve at de blir motatt og behandlet på en profesjonell måte.” Ingvild mener at mye av suksessen kommer av at hun har så gode priser, første besøk starter på kun 285 kroner, og at de ansatte er blitt ekstremt dyktige på det de gjør. “Fordi vi gjør mest voksing, og i all hovedsak brasiliansk, har vi blitt veldig flinke til å være både raske og presise. Vi ser jo at kundene kommer igjen og igjen, og det synes vi er veldig hyggelig!”

300dpi
Går man regelmessig til voksing, avtar hårveksten etter en viss tid, og etterveksten blir mykere. Derfor er det viktig at ikke kunden selv fjerner hår før et besøk. Det anbefales å komme til behandling hver fjerde til sjette uke, og de fleste har en fast hudpleier som utfører voksingen. “Vi blir godt kjent med kundene våre. Første gang kunden kommer inn, er hun eller han kanskje litt sjenert, men etterhvert blir man jo nesten bestevenninner. Det er ikke så rart, det er ganske privat med voksing nedentil, men vi jobber mye med humor, ja det er nok en forutsetning for å jobbe her” ler Ingvild. “Ja, at du har humor altså!”

300dpi_11

 

Selv om Wax On! Wax Off! har mest kvinnlige klienter, er det også en del menn som kommer innom, noen for å fjerne hår, andre for å kjøpe gavekort til kjæresten sin. Det hender også at foreldre kommer innom med tenåringer for å få hjelp til sammengrodde øyebryn, og sportsutøvere som fjerner hår på profesjonelt grunnlag. “Vi har også hatt besøk av venninner som vokser seg sammen som del av en helaften – det er veldig morsomt, med mye latter og fnising” forteller Ingvild og ønsker nye og gamle kunder velkommen til å besøke Wax On! Wax Off! for et hyggelig besøk i vinter!

300dpi_6

 

Besøk Wax On! Wax Off! i Bogstadveien 72b.
www.waxonwaxoff.no

logowax10