LOADING

Type to search

Gaver som lyser opp mørketiden

Mote

Gaver som lyser opp mørketiden

Tekst: Beathe Schieldrop Foto: Beathe Schieldrop og Thune

Thune er en av Norges ledende bedrifter innen gullsmed- og urmakerbransjen, med historie helt tilbake til 1857. Thune har flere avdelinger rundt om i landet, men Bogstadveiens lokale gullsmed ligger i selve Majorstuekrysset.

KristineBenestad

 

Nå som da kjennetegnes Thune av å fokusere på å levere kvalitetsdiamanter, gifteringer og sveitsiske kvalitetsklokker. Etter så mange år i bransjen er Thunes ansatte fremdeles opptatt av kvalitet og tradisjon, og dette understrekes tydelig av at de ansatte innehar stor fagkunnskap. I tillegg til at alle de ansatte kan utføre små reparasjoner i butikken har Thune nå fast ansatt urmaker på Majorstuen, alt for å sikre kundene rask og smidig personlig service. Markedssjef Hanne Foss understreker at «Thune er en leverandør av kjærlighetsgaver. Hit kommer kunder som ønsker gaver for å markere små og store merkedager i livet, alt fra dåp til bryllup. Det er noe helt spesielt med både å få og ikke minst gi et smykke i presang» I Thunes avdeling på Majorstuen finner kundene klokker fra eksklusive Chopard, Omega, Longines, og ikke minst Tissot og Certina. Hanne er stolt av å kunne vise flere nye mekaniske ur. De er både rimeligere og bedre enn tidligere på grunn av ny teknologi, og mange kunder setter pris på å slippe å bytte batteri. Vi har høy fagkompetanse på ur i våre butikker, og ser at det er en økende interesse for mekaniske ur. Klokker er personlige og flotte gaver å få, og vi har et veldig godt utvalg i alle våre butikker. «Trenger du allikevel å bytte er det bare å komme inn til vår dyktige urmaker når som helst», understreker assisterende butikkleder, Kristine Benestad.

 

Tissot herreklokke med skinnrem

 

 

Tissot_Tradition_T063_610_16_037_00

 

 

Tissot T-Touch

 

T-Race_Touch_T0814201705700_GL_1

Denne vinteren har Thune et utvalg av både klassiske og mer sporty modeller, det er mange som unner seg ulike klokker til ulikt bruk, særlig menn liker å kunne bytte mellom jobb og fritid. Skinnreim gir en retrofølelse og er stadig mer populært denne sesongen. Noe annet man også ser mer av er innslag av rosègull i designen. Tissot har i tillegg til gode priser, den verdenskjente T-touch klokken. Ved å aktivere det trykkfølsomme glasset har man funksjoner som termometer, stoppeklokke, høydemåler, barometer, kompass og alarm. Fra Certina kommer flere tøffe klokker, klassiske fremdeles, men med et litt mer sporty preg på noen modeller, mens Longines går mot et «renere» mer klassisk design. Eksklusive Omega holder seg til den rene looken, og er kjent for sine klokker som skal vare lenge, og derfor passer godt til de store anledninger. Som eneforhandler av det sveitsiske og meget eksklusive merket Chopard på Østlandet, kan Thune vise fram eksklusive klokker med diamanter som tilsynelatende flyter på urskiven, også kalt happy «diamonds». Kundene kan også velge å fylle på urskiven med egne valg for å sette sitt personlige preg på klokkene. Mille Miglia modellene er maskuline klokker med et helt eget preg, og gir muligheter til en annen stil, fremdeles innenfor samme luksussegment. I tillegg til klokker leverer også Chopard smykker med happy diamonds, og lekre assesoirer for den som ønsker det lille ekstra.

Thunes stolthet
Det Thune på Majorstuen er aller mest stolt av, er deres utrolige utvalg av forlovelses- og gifteringer i kolleksjonen Promise by Thune. Til en av livets viktigste dager har Thune ringer i alle kvaliteter; gult, hvitt og rødt gull i ulike utførelser. Tilsammen tilbyr butikken nærmere 500 modeller. Utvalget spenner fra smale ringer i blank utførelse til bredere modeller med silkematt overflate for de som ønsker det. Dersom dette allikevel ikke skulle være tilstrekkelig, kan kundene sette seg ned med Thunes designer og tegne sin egen giftering eller forlovelsesring.

 

Elegance by Thune, klassiske enstens diamantsmykker i topp kvalitet, TW/WS

Enstens_hvit bakgrunn

Promise Bridal: se Thunes store utvalg av gifteringer og forlovelsesringer

Promise Bridal

Vinterens smykker
Sesongens smykketrend er som motebildet, det skal være enkelt og eksklusivt, men det er lov å leke litt med utvalgte fargeinnslag. Thune har lang tradisjon med å tilby kvalitetsdiamanter, og har flere egne serier som er håndlaget i Oslo. Serien Elegance by Thune er brilliantslipte enstensringer som passer like godt som morgengave som til frierring. De passer godt til den nordiske stilen, og passer med sin enkle sofistikerte stil like godt alene som sammen med andre smykker. Ringene Rome, Paris og Monaco hører alle til i den unike Alliance by Thune-serien, hvor Monaco er designet av Thunes egen gullsmed. Alliance-ringene er et knippe ringer som kan «vokse» med tiden; begynn med en diamant, og fyll på med flere ved neste anledning.

Ønsker du et større blikkfang er serien Princess Cut by Thune ideell, her settes fire stener sammen side om side uten fatninger i mellom, og danner et eksklusivt preg på ringen uansett hvilken innfatning du liker. Ønsker du å komplettere disse klassiske ringene med noe mer fargerikt, har Thunes smykkeserie Victoria by Thune flotte fargede stener i alle prisklasser, og selvfølgelig som både anheng, ørepynt og ringer. Thune har noe som passer for alle og til enhver anledning, og kan med sine dyktige fagfolk hjelpe deg med det akkurat du trenger!

 

Victoria by Thune, ringer i rosegull

Victoria HG Rose

 

Rosett: Klassiske diamantsmykker med blå safir og diamanter

Rosett (2)

 

Vakre diamantsmykker i hvitt, gult og roségull

Kreoler + ringer

 

Chopard Happy Diamonds i rosé gullL5.155.0.16.6

 

799202-5001

Besøk Thune i Valkyriegaten 13!

www.thune.no