LOADING

Type to search

Julemat i Bogstadveien og Hegdehaugsveien

aktiviteter Mat og Drikke

Julemat i Bogstadveien og Hegdehaugsveien

Cafe_broker

 

Historiske, gamle og brune pubber står kanskje i kontrast med med de nye trendy serveringstedene. Og takk gud for det.

Alle som har sett filmene om Elling og Kjell Bjarne vil nok nikke gjenkjennende til utrykket «Flesk og duppe», men det er under julemat-sesongen Valkyrien restaurant har flest besøkende. Her serveres tradisjonsrik norsk julemat, med noe «attåt».

Gamle Major, Restaurant Jacob Aalls noe eldre fetter, er det lyst og trivelig i brune omgivelser. Her får du servert hele spekteret av julemat og ditto tilbehør.

Cafe Broker derimot, har Barsjef og Norgesmester i drinkmixing Stig Bareksten, komponert sin egen Akevitt, Arvesølvet, som skal passe perfekt til den norske julematen. Spør gjerne etter øl-anbefaling når du bestiller pinnekjøttet og ikke bli overrasket om du blir servert en mørk hveteøl.

Det er ikke bare famøse nachspiels som finner sted på Lorrys i Hegdehaugsveien, – Med mer enn 200 sorter øl kan du føle deg sikker på at du får rett juleøl til julematen. Her må du bestille i lang tid i forveien, med mindre du er heldig med en drop-in.

Mikrobryggeriet brygger de som kjent sin egen Juleøl, selv om mat dog er vanskelig å oppdrive.