LOADING

Type to search

Skandinavias største utvalg

Mote

Skandinavias største utvalg

Tekst: Beathe Schieldrop Foto: Beathe Schieldrop og Krogh Optikk

SMA°

Det første som slår en når man kommer inn gjennom døren til Krogh Optikks forretning i Majorstuehuset, er det enorme utvalget. I to etasjer kan kundene velge blant kjente merker som blant annet Armani, Saint Laurent og Céline, eller oppdage de håndlagede brillene fra Alain Mikli. Her føres det aller meste av anerkjente merkevarer og gode kvalitetsprodukter, og du finner siste nytt av lekker design. Dette er også stedet hvor du oppdager det ingen andre har. «Fordi vi har så stor plass kan vi unne oss å vise frem et ekstremt stort utvalg» påpeker Arvid Krogh. Det går ikke mange øyeblikkene fra kunden kommer inn døren, til de møtes av en entusiastisk medarbeider. Arvid Krogh ønsker at kundene skal føle seg velkomne, og har som mål at alle skal ha gode opplevelser i butikken «Alle som har vært hos oss på besøk, skal gå ut med følelsen av at de har hatt en hyggelig opplevelse, enten de er til synsundersøkelse, om de er her for å kjøpe briller, eller kanskje bare for å titte» sier Arvid.

SMA°_2

Fargerik vinter
Michel, som er optiker og Arvids gode kollega, forteller livlig om vinterens brilletrender. Før ville kundene bare ha nøytrale briller, men nå ser Michel en økende bruk av farger. Både de gjennomsiktige med litt duse toner, men også sterkere farger er topp aktuelt. «Nå ser vi at brillene har dristigere farger enn tidligere, men fordi vi kombinerer dette med stilren design på innfatningen funker det kjempefint!»utbryter Michel «Det er veldig forfriskende, det er så hyggelig at folk tør!»

yves3_k7m

SelimaJOSEPH_28

Marc_Jacobs_482

Solbriller hører også vinteren til
Michel viser frem vinterens solbriller, her finner du alt fra Ray-Ban til de mer luksuriøse merkene som Céline, Gucci, Dior og Prada. Krogh Optikk kan selvfølgelig levere solbriller med styrke, og skreddersyr brillen etter kundens behov. Synsundersøkelsene våre er grundige og meget omfattende med en gjennomgang av hele øyehelsen, forteller Michel. Snart er det jul, og det er populært med solbriller til både julepresanger og til vinterbruk, forteller Arvid Krogh. For den aktive kunden som trenger solbriller som tåler en støyt, snakker Arvid varmt om Oakley som har glass av polykarbonat – det vil si at de er splintsikre og tåler støt bedre. En sportsbrille skal jo også beskytte øynene mot kvister, steinsprut, staver og lignende i tillegg til å se bra ut.
Vinterens innekos og uteeventyr kan bare begynne – Krogh Optikk har både brillene og solbrillene som passer perfekt!

TAg0881-214

oakley eyewear catalog 2013

EYEDES-11-2839

0OO7047__59-246

 

 

Besøk Krogh Optikk i Kirkeveien 64!

www.kroghoptikk.no

Previous Article
Next Article