LOADING

Type to search

Kjøkkenkvalitet og et hint av sirkus

interiør Mat og Drikke

Kjøkkenkvalitet og et hint av sirkus

Tekst og Foto: Inger Steinnes Foto: Kitchn

Din aller første kjøkkenmaskin. Koppene søsteren din samler på. Bakesettet som datteren din desperat ønsker seg til jul. Kitch’n er for mange den lojale hjelperen når solide ting skal skaffes til veie. I vinter kan enda en godbit legges til på ønskelista, når gutta i The Flying Culinary Circus har inntatt kjøkkengiganten.

fcc-merge

Da Bjørns kjøkkendesign startet opp på kjøpesenteret Kvadrat utenfor Stavanger i 1996, ante han nok lite om hva som var i vente. 17 år og 77 butikker senere finner du vegger fulle av Kitchen Aid og Iittala midt i Bogstadveien. Bare navnet er forandret – Kitch’n vil fortsatt tilby kvalitetsvarer til kjøkkenet og kunnskapsrik hjelp. Butikksjef Gunn forklarer:
– Vi er opptatt av å se kundens situasjon. Inn her kommer alt fra unge par som vil innrede sin første leilighet til nyhetssugne kjøkkenentusiaster eller lojale samlere. Hun forteller videre at utvalget spesielt tiltaler de unge.
– Greie priser kombinert med spreke farger og løsninger, gjør nok at vi naturlig treffer den yngre garde. Kanskje det også var noe av grunnen til at vi i år vant prisen for Årets Kjede!

DSC_007211131023

Flyvende nyheter
Aller nyest av Kitch’ns varetilbud er produktene fra de fire kokkekameratene som reiser verden rundt under navnet The Flying Culinary Circus. Til og med kongelige har fått gleden av disse karenes kokkekunster, og nå er altså det du trenger for å skape samme magi på eget kjøkken å finne i Kitch’ns hyller. Under markedsdagene i Bogstadveien i oktober kokkelerte de fire kjøkkenklovnene også for helt vanlige lørdagskunder i Kitch’ns egen markedsbod. Et team så utenom det vanlige kommer selvsagt også med noen litt uvanlige produkter. Her finner du skjærebrett med Ipad-holder, kniver av porselen og flosshatt-vinkjøler. Slikt lukter det fest av. For å gjøre det hele komplett selges også deres egen kokebok sammen med produktene. Her finner du oppskrifter med navn som fish and chips i tippekupong, stang inn glamourburger og oppå lauvåsen veks det jordbær. Folk liker det.
– Disse tingene har virkelig gått unna i høst! Forteller Gunn.

DSC_011015131023

 

DSC_000520131028

DSC_003027131028

 

Ta turen innom Kitchn i Bogstadveien 41!

www.kitchn.no