LOADING

Type to search

Sommerbrun

velvære

Sommerbrun

_MG_1555

Stadig flere finner veien til Brun og blid i Bogstadveien 49, et av Brun og blids største solsentre.

Vi er veldig fornøyd med utviklingen. Lokaliseringen i Bogstadveien gjør at solsenteret er lett tilgjengelig og vi får veldig mange gode tilbakemeldinger fra publikum, sier markedssjef Susanne Mathiesen Monsen i Brun og blid.

De siste somrene har generelt vært kalde og fuktige i Norge. Det er lenge siden noen klaget på at sommeren ble for varm og solrik. Statistikken til Brun og blid – landets største solariumskjede – viser nemlig at sommeren er en tid mange besøker sitt lokale solsenter, og kanskje den perioden i året kjente værmeldere er mest upopulære blant folk. Lavtrykk er liksom ikke det man vil se eller høre om når forventningene er soling, bading og alt som inngår i et sommerlig friluftsliv.

12_bmag_Brunogblid-45_redOslo er ikke noe unntak. Vi merker økt etterspørsel i hele hovedstaden, også på sommerstid. Det kan være ulike grunner til at folk bruker solarium. Først og fremst handler det om å bli brun. Samtidig er det mange som bruker solarium i forkant av sydenturer, rett og slett for å forberede huden på sterkere sol slik at man unngår forbrenning, sier Mathiesen Monsen. Nyere forskning viser dessuten at sol er en av de beste kildene til det viktige D-vitaminet.
Det er nok et fåtall som soler seg på grunn av økt vitamintilførsel. Men, det kan være en tilleggsfaktor for mange, understreker Mathiesen Monsen. Videre kan hun stolt fortelle at solsentrene er utformet med tanke på at kundene skal trives.

Man skal få en god følelse når man besøker et studio, og en enda bedre følelse når man forlater studioet. Vi satser på større og mer åpne solsentre med friske farger og god avkjøling, formidler markedssjefen. For de som vil bli raskere brun anbefaler hun kremene som selges på solsentrene.
Vi har ulike serier, og enkelte inneholder også bronzer. Det gjør at man får et raskere, dypere og jevnere resultat.

Ønsker man en skikkelig brunfarge i tide, uten å måtte vente på at skyene skal vike fra sola, er Brun og blid et sikkert alternativ. I tillegg skader det ikke med ekstra D-vitaminer i disse dager.
Tekst: Haakon B. Schrøder. Foto: Johnny Vaet Nordskog / Brun og blid