LOADING

Type to search

Annonsere i Bogstadveien Magasinet?

aktiviteter interiør Mat og Drikke Mote velvære

Annonsere i Bogstadveien Magasinet?

Skjermbilde 2014-08-19 kl. 13.31.59

Været er litt mer ustabilt, skolestart er unnagjort og høsten nærmer seg. Heldigvis er også gaten nå åpnet for trafikk og det merkes hos butikkene, både oppe i Bogstadveien og nede i Hegdehaugsveien!

Nå som oppgraderingen av Hegdehaugsveien og Bogstadveien endelig går mot slutten og tilgjengeligheten til butikkene og gatene er tilbake, ser vi alle frem til at handelen tar seg opp igjen.

Vi skal gjøre vårt til at flest mulig kommer tilbake og kan nyte det store mangfoldet Majorstuen har å by på – og som ikke finner andre steder i landet!

Vi er godt i gang med høstmagasinet som kommer ut fra 25. september.

Minner om følgende:

·         Annonsefrist fredag 29. august – vi har fremdeles ledige plasser – ta kontakt på 917 98 008 / jab@bmagasinet.no

·         Bilfri Markedsdag lørdag 6. september – ta kontakt for stand med Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening 22 60 88 99 / post@bogstadveien.no

·         Moteserie høst tas i uke 36 – vi har fremdeles ledige plasser – ta kontakt på 917 98 008 / jab@bmagasinet.no

·         Produktnyheter/tips og annet spennende til trendsider og våre nettsider – send fortløpende til jab@bamagsinet.no

Bogstadveien Magasinet er livsstilsmagasinet for hele Majorstuen – Norges største og mest eksklusive handels­område med over 500 forretninger. Magasinet ble etablert i år 2000 etter ønske fra handelsstanden, og utgis i samarbeid med Majorstuen og Bogstadveien Næringsforening.

Bogstadveien Magasinet er et anerkjent kvalitetsmagasin med lang levetid og har både lokale, nasjonale og internasjonale artikler om mote, livsstil, interiør, kultur, reise og trender, i tillegg til ulike portretter. Magasinet kommer ut 4 ganger i året rundt påske, sommer, høst og jul.

Previous Article