LOADING

Type to search

Kort vei til konsert 21.august

aktiviteter

Kort vei til konsert 21.august

Skjermbilde 2014-08-18 kl. 16.18.50

Arif. Foto: Riflabangbang/Instagram. Arif Murakami er bosatt i Hegdehaugsveien, har jobbet  i Bogstadveien og spillt fotball for Stabæk. Han får derfor kort vei til konsertlokalet torsdag 21.august .Arif ræpper på norsk med et internasjonalt preg, -forvent deg sylskarp setningsoppbygning til dype feststemte beats på Betong, Chateu Neuf 21.august.

Oppmerksomheten rundt Phil T. Rich startet på alvor etter debututgivelsen – «Kom, så, tok færdiih». Med sitt unike vokabular og fremførelse av det norske språket, er den kompromissløse utgivelsen både leken og innovativ for sin sjanger – utgitt av B.A.W.S Entertainment, er Phil både grunnlegger og artist i det kreative kollektivet startet opp i 2009. Med imponerende live-shows og eget «B.A.W.S»-band har den kritikerroste EPen banet vei for en platekontrakt med EMI Music i starten av 2013.

Kort tid etter lansering ble Phil kåret til Ukas Urørt, der han i etterkant vant landets mest prestisjefulle musikk-konkurranse for nye artister; Årets Urørt.Siden den tid har hip hop/rap-artisten vokst fra -og føler seg ferdig med artistnavnet Phil T Rich, og har gått tilbake til sitt egentlige navn.

Han har gitt ut albumet Aldri & Alltid, som inneholder syv låter som skildrer følelser han har gått gjennom. Produsentene Axxe og Tailors står bak produksjonen.

– Aldri og alltid er to ord jeg har sagt både til meg selv og til mennesker jeg har vært glad i – en gang for mye eller for lite. På godt og vondt, forklarer Arif om albumtittelen. Artisten ble etter kåringen av Årets Urørt, og By:larm-opptreden, omtalt som en «ny stjerne» av de største mediene i Norge (VG, P3, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten).

Med dette, og mange andre meritter som; National Cypher, Egen t-skjortekolleksjon med Varnergruppen og kollektivet B.A.W.S, spilling på Hove, Pop-salongen, warmups for internasjonale artister, tv-besøk hos Ettermiddagen, radioomtaler, gjesteroller i «Helt Perfekt (med Thomas Giertsen)» og Tv2’s program «Norge», er den ambisiøse artistens tilstedeværelse ettertraktet i det norske underholdningslandskapet.

Sted: Betong, Chateu Neuf
Adresse: Slemdalsveien 15, 0369 Oslo
Dato: 21. august 2014
Tid fra: 22:00
Hva: Musikk