LOADING

Type to search

Trond Viggo, Bård Tufte og Dagfinn Lyngbø til Josefines!

aktiviteter

Trond Viggo, Bård Tufte og Dagfinn Lyngbø til Josefines!

Standup_josefines

Josefines Vertshus fyller 20år og feirer med storstillt stand-up festival! Fra 27- 30.august samles norges aller største navn innen verdens eldste underholdningsform (ved siden av practical jokes) på byens luneste komikerklubb. Trond Viggo Torgersen, Pernille Sørensen, Bård Tufte Johansen, Dagfinn Lyngbø, Stian Blipp, Jon Rønning, Dex Carrington, Nils Ingar Aadne og 82 artsfrender vil sørge for tidenes morsomste fest på vertshuset i Josefinesgate. Det anbefales å kjøpe billetter så fort som mulig! 

Initiativtager, primus motor og selvstendig komiker John «Jånni» Kristiansen uttaler,

– Vi er enormt stolte og glade for hva RDK har bidratt med for å utvikle Stand Up-sjangeren og hva klubben har betydd for å skape gode relasjoner og en sosial arena på tvers av tilhørighet, status og ambisjoner. Det ville vært umulig uten hver enkelt av deres deltagelse og engasjement i løpet av disse 20 årene. Det er komikerne som er klubben, og som har skapt dette unike miljøet. Vi gleder oss til noen fantastiske dager hvor vi skal le, minnes, feste og møte gode venner og kolleger, og ikke minst å underholde et publikum som har vist oss en tillit og tilstedeværelse igjennom disse 20 årene.

IMG_2315

Jånni anbefaler publikum å følge med på deres facebook-event for å holde seg oppdatert.

 

Josefines Vertshus åpnet første gang sine dører i 1979 og  finnes i Josefinesgate, kun et kort steinkast fra Hegdehaugsveien i retning Bislett.

Tags: