LOADING

Type to search

PiP: Programmet er fastsatt!

aktiviteter

PiP: Programmet er fastsatt!

Skjermbilde 2014-08-18 kl. 19.03.05

Det endelige programmet til Piknik i Parken festivalen er satt, med tider og scenefordeling. Av nyheter finner dere blant annet Nils Beck, Egil Olsen, No 4 og Psyence Fiction, i tillegg til tidligere bekreftede artister som Susanne Sundfør, John Grant, Daughter og Siri Nilsen. Festivalen finner sted ved Vigeland-museet i Oslo den 30.-31 august.

«Årets program gir oss troen på at det er mulig å skape en festival og en musikkopplevelse med den rolige musikken og tilhørende avslappende atmosfære i sentrum. Responsen har vært utrolig positiv fra publikum, og vi håper å se en stor gjeng blide mennesker og gode venner på Piknik i Parken»

LØRDAG 30/08:   

13.30 SUSANNE SUNDFØR (solo) @ Hovedscenen

15.00 RY X (AU) @ Hovedscenen

15.30 NO 4 @ Borggården

16.15 PSYENCE FICTION @ Hovedscenen

16.45 EGIL OLSEN @ Borggården

17.30 ANDERS WENDIN (SE) @ Hovedscenen

18.00 JESSICA SLIGTER & SUSANNA @ Borggården

19.05 NILS BECK @ Hovedscenen

20.45 DAUGHTER @ Hovedscenen

SØNDAG:

13:00 – SIRI NILSEN @ Hovedscenen

14:30 – ROBERT ELLIS @ Hovedscenen

15:45 – AMASON @ Hovedscenen

16:15 – INGRID OLAVA & ANDREAS ULVO @ Borggården

17:00 – BROKEN TWIN @ Hovedscenen

17:30 – BENJAMIN CLEMENTINE @ Borggården

18:15 – LILY & MADELEINE @ Hovedscenen

19:00 – NILS PETTER MOLVÆR @ Borggården

19:45 – LISSIE @ Hovedscenen

21:15 – JOHN GRANT @ Hovedscenen

Oppvarming på Oslo Bymusem

Piknik i Parken er så heldige å samarbeide med to av Oslos fineste museum.

Ikke bare skal vi ha borggårdskonserter inne på selve Vigelands-museet og to festdager utenfor murene lørdag og søndag, vi skal også leke med Oslo Bymuseum på fredag, dagen før det setter skikkelig igang.

To konserter på bymuseet og besøk av to av vinmakerene som leverer vinen på festivalen, skaper rammene rundt et enkelt skifte fra billett til bånd. Opplev Oslos historie på Bymuseet i Frognerparken med vinsmaking og konsert. Se på utstillingen om drabantbyene, jubileumsutstillingen 1914, teaterutstilling og en utstilling om norske jenter som forelsket seg i tyske soldater.

Elisabetta Foradori, som har laget vin i norditalia siden hun var nitten, forteller om hva bærekraft og vin har med hverandre å gjøre mens Silvio, sølvreven fra toscana, forsyner oss med sangiovese fra chianti.

Mens du drikker deg gjennom Italia, spiller Torgeir Waldemar, mannen som har vært kjent ukjent i lang tid og No. 4, som har sitt hjerte i Oslo og hentet inspirasjon i alt fra Nora Brockstet til Beyonce. Nora Brocksteady om du vil.

19.00 – 21.00 fredag 29. august på Oslo bymuseum blir altså årets aller første mulighet til å smake litt på pikniken som starter på lørdag. Kom, bytt fra billett til bånd, lytt til god musikk og drikk vin.

Det blir også konserter på Bymuseet før festivalen åpner på søndagen, fra kl.11.45-12.30, med Morten Myklebust og Fay WIldhagen.

  • Finner sted ved Vigeland-museet den siste helgen i august, lørdag 30/08 og søndag 31/08.
  • Rundt 20 artister, både internasjonale og norske, fordelt på 2 scener; en stor amfiscene ute på plenen, og en mer intim scene inne i Borggården.
  • Det blir en tilbakelent og intim festivalopplevelse.
  • Siste helgen i august betyr høysesong for norske råvarer fulle av smak. Kooperativet leverer maten, og et av de gode tilbudene er at man kan forhåndsbestille en ferdigpakket piknikkurv. Tilhørende drikke skal vœre med å løfte måltidet. Vinen på festivalen vil vœre blottet for tilsetningsstoffer, økologisk eller biodynamisk.
  • Oppvarmingsfest på Oslo Bymuseum på fredagskvelden, der det vil vœre vinsmaking og konserter.

e8d2f1ee-7600-4734-a55b-3c9a20ebdfce