LOADING

Type to search

Superlativene hagler på Ni&Tyve

Mat og Drikke

Superlativene hagler på Ni&Tyve

niogtyve

Foto: Robert McPherson/OsloBy

Aftenposten har vært ute med sine sensitive ganer og vurdert Restaurant Ni&Tyve, som ligger mellom Espressohouse og Studio Jan Thomas i Kirkeveien.

«- Romantisk, vakkert, behagelig bakgrunnsmusikk – her kan vi bli sittende lenge, sier spisefølget.

Bak slottet, like ved Litteraturhuset, ligger Oslos eldste trevilla fra 1847, tegnet av slottsarkitekt Linstow og overtatt av bilgrosserer Bertel O. Steen i 1913. Restaurant Ni & Tyve har holdt det gående i fire år, og nå i sommermånedene sitter de fleste gjestene ute i den flotte hagen.Denne kvelden er det nesten fullt under de store parasollene, som skjermer fint for det lette sommerregnet.

– Ikke mange retter, men en fristende meny, inkludert en 3- og 4-retters meny, og kult at de griller utendørs. Like ved inngangspartiet har nemlig kokken rigget seg til med grill, entrecôte og makreller, mens servitørene suser inne og ut av trevillaen med sauser, desserter og gode viner.»

Bestill bord på 22068660 eller post@niogtyve.no

Tags: