LOADING

Type to search

Hotel: Thon Gyldenløve

aktiviteter Mat og Drikke velvære

Hotel: Thon Gyldenløve

IMG_6044

Thon Hotel Gyldenløve tilbyr behagelig overnatting, med en god og sunn frokost. Både forretningsreisende og feriegjester kan vente seg god service i en moderne og trivelig atmosfære. Hotellet har 164 lyse og komfortable rom med moderne interør i hvitnyanser. Rommene har en baderomsløsning litt utenom det vanlige, med glass eller frostet glass og vaskeservant på oppholdsrommet, designet for å skape lys og romfølelse. Våre syv forskjellige romtyper er fordelt på 7 etasjer. Mange rom har utsikt over Bogstadveien, noen med balkong, og noen rom har utsikt over nærområdet og Oslo.

Hotellet serverer hver dag en rikholdig frokostbuffet med et utvalg økologiske produkter i vår frokostsal. Ønsker du lunsj, middag eller en kjapp matbit, finnes det en rekke restauranter og kafeer i nærområdet. Resepsjonen er gjerne behjelpelig med informasjon og anbefalinger. Du kan også forsyne deg gratis med nybrygget kaffe eller espresso fra Nespresso, eller et utvalg av forskjellige sorter te i vårt resepsjonsområde.

Det finnes flere muligheter for både gateparkering og parkering i parkeringshus ved hotellet.

Hotellet ligger midt i Bogstadveien, med kort vei til det beste hovedstaden kan by på av shoppingmuligheter, uteliv og kulturtilbud. I tillegg er det kort vei til Vigelandsparken og Frognerparken, Aker Brygge, kino, museer og andre attraksjoner.

Bogstadveien 20, 0355 Oslo
TELEFON: +47 23 33 23 00
E-POST: gyldenlove@thonhotels.no