LOADING

Type to search

Hotel: Thon Europa

aktiviteter Mat og Drikke velvære

Hotel: Thon Europa

Skjermbilde 2014-08-18 kl. 17.36.37

Thon Hotel Europa, rett nedenfor Litteratur Huset og Kunstnernes Hus. Foto: Thonhotels.no

Thon Hotel Europa ligger rett ved Slottet og Nationaltheatret i et sentralt, men rolig område av Oslo sentrum. Det er kun 5 minutters gange til både flytoget og flybussen, og alt av offentlig transport finnes i umiddelbar nærhet. Teater- og revyscenene i Oslo er innen kort rekkevidde, i tillegg til shopping på Karl Johan, Bogstadveien og Aker Brygge.

På hjørnet av Thon Hotel Europa finner du Café Europa med bar, kaffebar og restaurant. Hos oss får du alt fra morgenkaffe og frokost, via lunsj eller dagens middag, til store selskap med hvite duker og kandelaber. Åpningstider for Café Europa er kl. 10.00 – 23.30 mandag til lørdag. På sommeren kan man også sitte ute i vår nyoppussede bakgård.

Hotellet ligger rett ved siden av Treningshuset, og som gjest ved vårt hotell kan du benytte deg av alle fasiliteter der. Dagpass kan kjøpes i resepsjonen på hotellet.

Hotellet ligger midt i Oslo sentrum og er et perfekt utgangspunkt for shopping, restauranter og uteliv. Kjente attraksjoner som Slottet, Bogstadveien, Nationaltheatret, Operaen, Aker Brygge og Akershus Festning er i gangavstand fra hotellet. Nærhet til offentlig transport gjør det enkelt å komme seg til alle deler av Oslo by.

Thon Hotel Europa
Adresse: St. Olavs Gate 31, 0166 Oslo
Telefon23 25 63 00

 

Tags:

You Might also Like