LOADING

Type to search

The Pub – nabolagspub’n

aktiviteter Mat og Drikke

The Pub – nabolagspub’n

The Pub
I høst har vi fått ny nabolagspub i Majorstuveien 34. Etter lengre tids oppussing stod The Pub klar og de vil være folkets bar på Majorstuen. De har ett bredt spekter av kvalitets drikke både innen øl, whisky, viner og klassiske samt nye spennende cocktails som vil tilfredsstille enhver smak.
De har ikke bartendere, men bowlertenders som tar deg imot med sin bowlerhatt og kan veilede deg i ditt drikkevalg med sin inngående kunnskap om The Pub sine fristelser. De holder også smakinger og kurs innen drikkevarer ved forespørsel, og tar imot selskaper fra 5-80 personer.
The Pub har åpent hver dag hele året!

Sjekk ut mer på www.thepub.no

ThePub7
Aktiviteter:
Unpubd er en serie med live musikk på The Pub. Her får du forskjellige artister, både etablerte og nye, som vil friste deg inn fra den kalde høsten og inn i varmen på The Pub. Dette skjer hver onsdag i oktober kl 20.00.
Hver søndag vises en interaktiv jukebox på skjermene og man kan være med å bestemme hva som spilles.

ThePub1