LOADING

Type to search

Hotel: Clarion Collection Gabelshus

interiør Mat og Drikke velvære

Hotel: Clarion Collection Gabelshus

C_Collection_Gabelshus

Et opphold på Clarion Collection Hotel Gabelshus byr på et dypdykk i Oslos historie og kultur. Hotellets interiør er preget av historiske detaljer og en rekke fantastiske malerier.

Hotel Gabelshus har en lang og spennende historie. Det herregårdslignende bygget ble reist i 1912 og var opprinnelige et pensjonat. De tre første daglige lederne og eierne var kvinner, den ene mer spesiell enn den andre. Frøken Sommerfeldt som drev pensjonatet fra 1933-45 bodde selv i bygningen sammen med sine to papegøyer. Hun var kjent for å la fuglene fly fritt i huset mens hun drev stedet med kjærlige og myndige hender om dagen, og røkte gjerne pipe sammen med gjestene om kvelden.

Med beliggenhet midt på vakre Frogner og gangavstand til Vigelandsparken, Bogstadveien, Aker Brygge og Slottet har man det meste rett utenfor hotellrommet.

Clarion Collection Hotel Gabelshus byr på en rekke salonger med en gjennomført avslappende atmosfære. Hotellets bibliotek er innredet i en ærverdig stil hvor du kan koble av med en bok, se på tv eller nyte et glass vin. Peisestuen er innredet med antikke møbler og malt i beroligende farger. Etter et bedre måltid kan du nyte roen i dype lenestoler foran den åpne peisen.

På Gabelshus skal du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter. Måltidene kan man nyte i en sjarmerende atmosfære med utgang til terrassen. Innendørs er spisestuen omgitt av veggmalerier med motiver fra områdets historie. Spisestuens spesielle atmosfære har vært bakgrunn for flere filminnspillinger og motefotograferinger.

Besøk deres hjemmeside for booking og utdypende informasjon.

CLARION COLLECTION HOTEL GABELSHUS
Gabels gt. 16
0272 Oslo, Norge

Telefon: +47 23 27 65 00
Faks: +47 23 27 65 60

E-post: cc.gabelshus@choice.no

 

 

 

 

Tags:

You Might also Like