LOADING

Type to search

Herlige tilskudd til gaten

interiør Mat og Drikke Mote velvære

Herlige tilskudd til gaten

marcbymarcjacobs_hegdehausgveienb

Mange spennende nye butikker har vi også fått. I Hegdehaugsveien 27 åpnet nettopp Marc by Marc Jacobs, mens i Bogstadveien 1 har både Norrgavel – nordisk interiør og Houdini ­Sportswear flyttet inn. Litt inn i Holtegaten åpner Wax On Wax Off ny avdeling. I Bogstadveien 8 har klesbutikken Mia & Moy åpnet og i Bogstadveien 10 har vi fått Douglas – Norges største ­parfymeri over 2 etasjer. I helt ­nyoppussede ­lokaler i Bogstadveien 34 har både Vita ­Exclusive, Boots apotek og Arts & Crafts flyttet inn. Rett vedsiden av i Westside senteret har Søstrene Grene åpnet ny butikk over 2 etasjer. Hole Hagesenter har åpnet i Kirkeveien 50. Nye Tijuana ligger i Sporveisgata, der San Leandros tapasbar lå før og i krysset Ole Vigs gate og Jacob Aalls gate åpner snart Mad Fork.

Nedenfor  er moteserien «Winter Freeze». Du finner den også som lesbar pdf HER.

[sliceshow id=»5325″]