LOADING

Type to search

Godt nytt år!

aktiviteter

Godt nytt år!

Godt nytt år 2014

Har du fått handlet det du trenger til nyttårsaften? Blir det kalkun, and eller sjømat som her? Og hva med desserten? Har du kjolen, dressen, skjorten, slipset og sokkene? Du må ikke glemme å hente på renseriet? Duk, glass og servietter? Har du mandolin til å lage chips av rødbeter? Eller mandolin til selve underholdningen? Hva med en liten blomst eller god olivenolje til vertskapet? Har du skaffet champagne eller annet sprudlevann? Og hva med stjerneskudd og fyrverkeri? Clear eyes og paracet? Vil bare minne om at vi har åpent fra 10.00 til 15.00 på nyttårsaften! Takk for 2014 og ønsker dere alle en flott feiring og et riktig godt nytt år. Vi gleder oss til 2015 med ny og opprustet gate sammen med dere!

Previous Article