LOADING

Type to search

Naturlig ansiktsløft uten kniv

aktiviteter velvære

Naturlig ansiktsløft uten kniv

vsoft lift modell m logo 300dpi

På jakt etter et yngre utseende er det stadig flere av oss som tyr til rynkereduserende behandlinger. Oslo Hudpleieklinikk tilbyr nå en helt ny trådteknikk som kan fjerne år fra ansiktet ditt.

– Vi er de første i Norge som utfører behandlingen kalt V-Soft lift, forteller Anne Berit Eide, daglig leder hos Oslo Hudpleieklinikk. Den nye metoden går ut på at medisinske tråder injiseres i huden for umiddelbart løft, samtidig som trådene over tid vil stimulere hudens kollagenproduksjon.

– Den endelige effekten viser seg etter ca. 10 uker. Økt produksjon av kollagen og elastin gjør at huden blir fyldigere og fastere på sikt, sier Anne Berit. Den nye metoden passer for alle som begynner å føle at ansiktet kunne trengt et løft, for både kvinner og menn.

foer og etter 300dpi

Trådløft
Fokuset er et naturlig og balansert ansikt som ikke ser operert ut.

– Vi er opptatt av at kunden ikke skal få et overbehandlet utseende, da ender man ofte med å se eldre ut. Kunden skal kunne gå herfra og se ut som seg selv, men da som en bedre og yngre versjon, sier Anne Berit.

Såkalt threading, eller trådløft, er ikke noe nytt fenomen i seg selv, men tråden som vanligvis blir brukt kan gi reaksjoner og arrdannelser. V-Soft lift derimot, bruker en helt annen type tråd. Anne Berit har stor tro på den nye behandlingen.

– Det unike med denne behandlingen er tråden og måten det injiseres på. Trådene, som er tynnere enn hårstrå, absorberes av hudens vev og brukes blant annet av kirurger til å reparere indre organer.

Before and after treatment of neck

Smertefritt
Fremgangsmåten av V-Soft lift sammenlignes med injeksjoner av hyaluronsyrefillere, som mange allerede kjenner til. Selve behandlingen tar rundt 30-60 minutter. En bedøvelse i form av kuldespray kjøler ned huden og gjør prosedyren smertefri. En tynn nål injiserer dermed flere tråder ved siden av hverandre i det ønskede området. Nålen trekkes ut mens trådene blir liggende og gir den strammende effekten. Anne Berit forklarer at bivirkningene er minimale.

– Du kan gå rett på jobb etter behandlingen. Små blåmerker og hevelser kan forekomme, men disse kan lett dekkes over med sminke og vil forsvinne raskt.

Du kan løfte hele ansiktet eller velge deg ut noen enkeltområder. Hengende øyenbryn, sure munnviker, sinnarynker, kråketær rundt øynene og hakelinjen er bare noe av det du kan stramme opp ved hjelp av den nye trådteknikken. Effekten kan vare i opptil to år, avhengig av alder, hudtype og livsstil.

20110525-_MG_9304Bmag_Oslo_Hudpleie

Helhetlig skjønnhet
For Oslo Hudpleieklinikk er det viktig med kvalitet og ekspertise, og de ønsker å være først ute med det siste nye.

– Vi bruker lang tid på å finne behandlinger som ikke er skadelig for noen, det er viktig for oss at kunden føler seg trygg og blir fornøyd. V-Soft lift-behandlingen utføres kun av sertifiserte leger, sier Anne Berit.

I tillegg til V-Soft lift tilbyr klinikken en rekke behandlinger, blant annet injeksjon med fillere og botox, medisinsk hudpleie, hårfjerning, fotterapi, makeup og test av matintoleranse. Oslo Hudpleieklinikk er ikke bare opptatt av ytre behandlinger, men har fokus på en helhetlig skjønnhet.

– Vi ønsker at kunden skal bli den aller beste versjonen av seg selv, både på utsiden og innsiden, sier Anne Berit. Hun oppfordrer interesserte til å bestille en gratis konsultasjon.

– Da finner vi den rette behandlingen tilpasset deg og dine behov.

Se nettsiden for behandlinger og priser: www.hudpleieklinikken.no

_MG_1694c

V-Soft lift priser:

Hake: fra kr 6000,-

Kinnløft: fra kr 7500,-

Full facelift: fra kr 18000,-

Facts: Oslo Hudpleieklinikk

A modern skin care clinic that offers a wide range of skin treatments and products. The highly qualified staff will help you with the right treatment suitable for your skin. The first clinic in Norway to offer the new non-invasive facelift method V-Soft lift.Contact:

Bogstadveien 49, 0366 Oslo
www.hudpleieklinikken.no
Tlf: 22468850