LOADING

Type to search

«Heart of Gold» til kjæresten

aktiviteter Mote

«Heart of Gold» til kjæresten

2015-02-04-15.10.431

Camilla Pihl har designet armbåndet og halskjedet «Heart of Gold» for David-Andersen som nå lanseres i forbindelse med morsdag og Valentinsdagen. Et nytt smykke i Camilla Pihl by David-Andersen kolleksjonen.

«Jeg synes de har blitt så fine og jeg har savnet en gullversjon av det lille søte hjertet i kolleksjonen min. Jeg klarte ikke å la være så jeg måtte putte en bitteliten søt diamant i gullhjertet også. Jeg bruker disse smykkene begge veier alt ettersom om jeg har lyst til at diamanten skal synes eller ikke. Halskjedet kan du stille inn på 3 forskjellige lengder slik at du selv velger om du vil det skal henge løst eller ligge  rett i halsgropen.»

2015-02-04-15.11.46

Next Article