LOADING

Type to search

Sommer i blikket

Mote

Sommer i blikket

Beach-Dag3-Hassy-_0147

Et godt stykke opp i Bogstadveien ligger en butikk som er kjent for øyet. Det er lite som tilsier at ­stedet tilhører et større nettverk av butikker når det ­personlige og lokale preget oppleves fra innsiden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Der Bogstadveien krysser Neubergs gate finner du Synsam Majorstuen.
Bak de automatiske skyvedørene møtes du av teglstegn, varme fargetoner på ­veggene og et elegant, industrielt preg. Disse elementene bærer frem og presenterer det store vareassortimentet. Briller i mange varianter er plassert i høydene, og et raskt overblikk gir ­inntrykk av at det finnes noe for de fleste. ­Variasjonen gjenspeiler kundenes allsidighet, men fellesnevneren er alltid kvalitet, noe ­Bogstadvei-fareren er opptatt av.

main_ BM_Summer0911
Bilde fra sommerens moteserie

mmj360ns_ljx1g

Solbeskyttelse for den vågale
I sommer er runde og lette former i skuddet. Dette er en artig trend som kommer i mange varianter. Vi ser at den runde formen er ­fundamentet i mange solbriller, men det ­begrenser ikke nødvendigvis andre kreative ­elementer. Utsmykninger i form av stener eller nagler er å finne i flere kolleksjoner. Mange av typene finnes også i speilglass, men til forskjell fra i fjor, kommer de nå i dusere farger. Metalliske farger samt lyse pastellfarger og transparente briller vil være slike tidsriktige valg. I tillegg er blanding av materialer en sterk trend. Du vil ofte finne ­briller med innhold av mønstre eller utskjæringer i front, i kombinasjon med ensfargede ­stenger. Mange designere er inspirert av 70-tallet, og blomster­temaer dukker også opp. Sist, men ikke minst, kan den som skriker etter det aller siste på brillehimmelen ta fatt på et par ­solbriller med hel skjerm. Disse vil være i vinden for fullt neste sesong.

mmj335s_crace

Solbeskyttelse for den stilsikre
Motebildet treffer de vågale, og også de som vil gå for den tidløse looken. I Ralph Lauren sin nye kolleksjon finner vi lette, naturfargede og klassiske solbriller, og noen av disse vil gi retro-assosiasjoner til gamle Hollywood. Ønsker du å tre inn i filmstjernerollen for fullt, ­tillater Synsam deg å gjøre som Steve McQueen, Daniel Craig og andre kjente fjes som beskytter seg mot solen med et par ­»Persol-briller». Persol er verdens første solbrilleprodusent.Brillene er håndlagede og holder høy kvalitet, og føres eksklusivt hos Synsam i Norge. Om du er tradisjonen tro er Wayfare brillene til Ray Ban ­fortsatt like aktuelle, med kun småjusteringer fra sesong til sesong.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Du» i sentrum
Både i 2014 og 2015 har Synsam blitt kåret til å ha ­bransjens mest fornøyde kunder, i følge det årlige kunde­barometeret. En personlig tilnærming til kundene og et ønske om å bidra kan ha vært ­utslagsgivende.
– Fleksibilitet gjør at vi kan yte god service overfor ­forskjellige mennesketyper og ut i fra forskjellige behov, sier optiker Solveig.
– Vi kan justere tiden i forhold til hva som er ønskelig, og strekker oss for at kunden føler seg sett og hørt.
Hos Synsam Majorstuen skal nemlig «du» være i ­sentrum.
I den lokale butikken arrangeres også trendkvelder i ­samarbeid med Elle, og finner du en rød merkelapp titulert «anbefalt av Elle» på en solbrille, kan det bety at ­fashionistaene har lagt igjen noen spor fra den siste ­eventen.
Tar du turen innom Synsam Majorstuen får du hjelp til å finne modellen som passer din personlige stil.

Tekst: Mari Therese Jørgensen Foto: Mari Therese Jørgensen og Synsam

gg3744s_3mqcc

mmj437s_m3wbn

Synsam Majorstuen
Synsam is an optician store located at Majorstuen that sell eyeglasses, contact ­lenses and other visual aid. They also provide different types of guidance and ­examinations.
Tel : 22 20 11 00
Bogstadveien 56

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Previous Article