LOADING

Type to search

JACOB’S HAR ÅPNET NY BUTIKK PÅ MAJORSTUEN

Mat og Drikke

JACOB’S HAR ÅPNET NY BUTIKK PÅ MAJORSTUEN

jacobs

Nå finner du også Jacob’s på Majorstuen. Butikken åpnet mandag 17. august. Tidligere Ultra Colosseum, vis-à-vis Colosseum kino, er nå omprofilert til Jacob’s på Majorstuen, og har blitt søsterbutikken til ærverdige Jacob’s på Holtet. Jacob’s på Majorstuen vil fremme like høy fagkompetanse og lidenskap for kvalitetsmat slik Jacob’s har gjort på Nordstrand siden 1933.

Jacob’s på Holtet er tidligere kåret til Europas beste butikk og her handler kokker og matelskere om hverandre. Et stort utvalg av delikatesser og unike varer, valgt ut av kravstore fagfolk, har gjort butikken til en inspirasjon for både matelskere og profesjonelle. Dette har de nå tatt med oss til Majorstuen.