LOADING

Type to search

Alt klart for Halloween?

aktiviteter

Alt klart for Halloween?

Halloween

Bilde: Flickr

Halloween står for døren, og Bogstadveien har så klart alskens skumle saker å by på! Sørg for å ha nok smågodt til rakkerne som kommer på døren for å be om godteri, og gå til storhandling på Kiwi, Ultra eller Meny. Man kan også bake muffins eller brownies, og dele ut dette i små papirposer.

Mens du enda er på butikken, kjøp deg et digert gresskar eller to, og skjær ut et skummelt ansikt. Husk å få ut all innmaten, og lag en deilig gresskarpai av dette. Gresskarlykten setter du i gangen, eller på trappa, for å signalisere at du sitter inne med masse godteri å dele ut til barna i nabolaget.

Når det ringer på, må du så klart åpne døren i et skummelt kostyme, eller i det minste ha på deg en skummel maske. Kostymer kan du finne på alle butikker i Bogstadveien, for du kan jo kle deg ut som omtrent hva som helst. Vær en heks, et monster, en pirat eller en zombie lørdag 31. oktober.