LOADING

Type to search

Grace (91) har egen personlig trener

velvære

Grace (91) har egen personlig trener

Bilde1_2

Treningsglede & inspirasjon
Høsten er over oss og den friske luften kjennes både god og litt vemodig på samme tid. Etter en lang sommerferie er tiden inne for å starte opp igjen med trening, og de ansatte på ELIXIA Colosseum står klare for å gi medlemmene energi og hverdagslykke.

– God service er ekstremt viktig for oss, sier salg- og serviceleder Birthe Leganger på ELIXIA Colosseum. – Vårt mål er å imøtekomme alle kunder på en like god måte. ¬Det er også viktig å formidle at det ikke er skummelt å komme inn på treningssenteret vårt. Her handler det ikke bare om fitness og utseende. Vi er et sted du kan trene uansett hvilken form du er i. De fleste som kommer hit, og vi som jobber her, representerer gjennomsnittet av befolkningen, så her skiller ingen seg ut. Helse i hverdagen er viktig for oss, den største konkurrenten vår er sofaen og det er ikke nok bare med den tradisjonelle søndagsturen vi nordmenn er så glade i, poengterer Birthe med smil.

Bilde3

Det er aldri for sent

Grace begynte med PT-timer for første gang i en alder av 91 år. I en måned har hun trent to ganger i uken sammen med personlig trener Kim Eirik Dahl. 91-åringens standhaftighet og treningslyst er beundringsverdig og svært inspirerende.

– Jeg har sett merkbar fremgang i balanse og styrke i ben. Og så har du vel fått bedre pust også, sier Kim og ser spørrende bort på Grace. – Ja, jeg har det, sier Grace mens hun henter seg inn etter et sett med benpress. – Jeg var ganske langt nede etter å ha vært syk en periode, og det var rett og slett en befrielse å komme hit og bevege seg. Og ikke minst å få rettet seg opp, fortsetter hun med et smil.

SatsElixia_Barre_72DPI

Ikke alle skal sykle Birken

Gruppetrening har kommet for å bli, og ELIXIA Colosseum opplever at mange medlemmer ønsker målrettet trening som også skal være funksjonell og effektiv. Noe av det nye for høsten er «Yoga for Athletes» og «Barre». «Yoga for Athletes» er en treningstime uten den spirituelle delen ved tradisjonell yoga. Her trener du med drivende musikk som bidrar til å holde tempoet oppe, uten lys eller duft. «Barre» er et konsept som lederen for gruppetrening, Ellen Solhaug, tror kommer til å treffe mange som har hatt eller har en liten ballerinadrøm i magen.

– Det er ikke så skummelt som det kanskje høres ut, sier hun med et smil. – Det er en styrkeinspirert time med basis i ballettekniske øvelser. Det er ikke koordinasjon, men styrke og teknikk som er i fokus. Du blir automatisk litt rettere og finere i holdningen etter en time som denne, sier hun samtidig som hun retter seg opp i stolen.

– Det er ikke alle som skal sykle Birken eller løpe KK-mila. Det viktigste for mange er å være i bevegelse, og det er viktig at vi både formidler og gir treningsglede, sier hun oppmuntrende.

Bilde2

PT START – den beste måten å komme i gang

– Alle som trener har individuelle mål for treningen, sier PT Joaquim Rasi. – Det er noe av det viktigste vi må tenke på når vi legger opp et treningsprogram for en kunde. Med PT START har alle nye kunder tilgang på to PT-timer inkludert i medlemskapet sitt. Det er en unik måte å bli kjent med nye øvelser og apparater som man kanskje synes er litt for skremmende å begynne med på egenhånd. Det er utrolig viktig å ikke ta treningen altfor seriøst, sier han og smiler engasjert.

– Hvis jeg får kundene til å le, holder de seg kanskje mer motivert til å fortsette å komme og oppnå treningsmålene sine. Med 17 års erfaring innen personlig trening og fitness-bransjen, og hele ni år her på ELIXIA Colosseum, ser jeg hvor viktig det er at vi er blide, hyggelig og hjelpsomme overfor kundene. Vi er her for å hjelpe alle, også de som ikke har kjøpt en PT-time, avslutter han på vei til neste PT-kunde som uten tvil kommer til å nå målene sine.

Tekst & foto: Christina Undli og ELIXIA

Middelthunsgate 19    T 23 19 96 30

www.sats.no

Previous Article