LOADING

Type to search

Konfeksjon til både dame og herre

Mote

Konfeksjon til både dame og herre

main_BM_Vinter_20155904_cmyk

Hos Riccovero i Hegdehaugsveien står de ansatte klare til å kle deg opp til festsesongen – fra topp til tå.

Med julebordsesongen rett rundt hjørnet er det mange som er på utkikk etter det perfekte antrekket – enten det er ny dress eller mer fritidspregede klær. Riccovero har begge deler.

katalogbilde herre

Smalere passform
Den norske kleskjeden har helt fra starten i 1936 lagt vekt på herrekonfeksjon. Etter at de åpnet den første konseptbutikken i Hegdehaugsveien i 1999 har de hatt som mål å gi kunden et komplett antrekk med alt det innebærer.

– Vi har begynt å se litt endringer på dressfronten de siste årene. Tendensene går mot mer blått, grått og beige – mer klassisk, sier selger i Riccovero, Christer Johan Lunde Solberg.

De ansatte forteller at både passform og jakkeslag er blitt smalere på dressfronten. Samtidig passer de på å påpeke at det på herresiden ikke er like store trendendringer som for damer.

–  Vi liker at det har blitt mer blått og grått fordi nordmenn har en tendens til å kle litt renere farger, og ikke bare sort og hvitt. Dessuten har produsentene større mulighet til å leke seg med litt flere farger inne i bildet, sier Lunde Solberg.

Aldersmessig tar Riccovero sikte på å treffe bredt, og kan kle opp menn i alle aldre.

–  Den norske mannen er kvalitetsbevisst, og vi merker spesielt en bevisstgjøring på mote hos den yngre aldersgruppen. De har et helt annet forhold til sosiale medier og plukker opp trender svært raskt, fortsetter Lunde Solberg.

Riccovero_1

Dresser i ull
Riccovero tilbyr dresser i hundre prosent ull, noe som er en stor fordel sammenlignet med dresser laget av syntetiske tekstiler.

– Du merker det på passformen, hvordan dressen oppfører seg når den er i bruk og etter bruk. Så lenge man er flink til å ta vare på dem, holder de godt. Og i tillegg puster de, fordi de er laget av ull sier Ida Kristine Johnsen og Christer Johan Lunde Solberg.

–  Det er viktig med en dress som sitter godt, og ved å legge 500-600 kroner i å få dressen sydd opp, får du en dress som ser ut som den er din.

I tillegg til hele dresser får man også mer casual antrekk som ull- og kasjmirgensere, fritidsbukser og – sko i butikken, alt med klassisk preg.

calli-trench-ek10-267

Tilbyr klassiske drakter til damer
På damesiden finner du hos Riccovero det kvinnelige motstykket til herredressen – drakten. Den finnes i ulike passformer og i klassiske farger, og kan brukes både på jobb og til fest.

Kjoler til alle anledninger finnes i produktlinjen, og du kan få stylet hele antrekk, med tilhørende sko og tilbehør.

–  I tillegg har vi signaturfrakken til Riccovero, som er en klassisk frakk, med høy krage. Den er i tillegg vannavvisende og kan brukes som en helårsfrakk, forteller Ida Kristine Johnsen.

Frakken kommer i forskjellige materialer og farger. Enkelte av dem er sesong- og trendbasert, mens andre er klassikere som Riccovero alltid har i sortimentet.

Riccovero_3

Riccovero
Riccovero is a Norwegian clothing concept. They opened their first concept store in Hegdehaugsveien in Oslo in 1999. Their collections now consists of men and women clothing, casual wear, shoes and accessories.

Hegdehaugsveien 34

22591100

www.riccovero.no

Riccovero_12

Tekst Astrid-Helen Holm Foto: Astrid-Helen Holm, Riccovero, Håvard Schei