LOADING

Type to search

Stilsikker kvalitet

Mote

Stilsikker kvalitet

main_BM_Vinter_20155542_cmyk

Jeg kan ikke annet enn å føle meg velkommen når eier og daglig leder Helge Nordseth møter meg med et stort smil og en hyggelig kommentar i døra til herrebutikken Nordseth. – Jeg har pyntet meg bare for deg i dag, utbryter han og viser frem en rutete jakke i tøff Harris-tweed fra Skottland.

Version 3

Annen generasjons familiebedrift
Nordseth A/S ble startet av Harald Nordseth i 1974. I 1989 tok sønnen Helge og datteren Astrid over driften av familieselskapet, som i alle år har stått for kvalitet og service overfor både faste kunder og i de senere årene stadig nye kunder i alle aldre.

– Vi eier også VIC Nordseth på Storo, en dame- og herrebutikk som Astrid driver. Jeg tar meg av butikken her i Bogstadveien 37, sier Helge og viser meg rundt i det både ærverdige og moderne lokalet.

Nordseth_NZA

Snitt for unge motebevisste menn
– Vi fornyer oss hele tiden med merkene vi fører. Nordseth har fokus på kvalitet og god passform, og at klærne skal kle akkurat den fasongen du har. Det er vel selve essensen her hos oss – kommer du hit og vil ha en jeans som gir deg en fin rumpe, så garanterer jeg deg at vi skal finne det uansett hva slags kropp du har, sier Helge overbevisende og med glimt i øyet.

Nordseth fører merker som Carl Gross, Gant, Tommy Hilfiger, Alberto, Milestone, Cedrico, Svea, Brax, Frislid, Bugatti, Bølger, New Zealand Auckland og ikke minst det velrennomerte merket Save The Duck, med sine varme, italienske ytterjakker.

– Vi ønsker ikke å være den mest innovative eller trendy butikken i gata, men vi har klær til alle, både godt voksene herrer og mer motebevisste unge menn. Jeg har en sønn på 22 som bruker mye av klærne våre. De unge i dag går i blazer på fest og pynter seg med skjorte i det daglige. Vi kaller denne generasjonen for «konfeksjonsfolket», forteller han. – De er veldig bevisste på hva de skal ha på seg og hva slags snitt klærne skal ha. Og vi står klare for å hjelpe til med det. Vi har masse hippe merker og tøffe klær for de unge gutta som er opptatt av at det skal være trendy.

– Hos oss får du merkeklær i god kvalitet som du ikke finner i kjedebutikkene. Også de som vil skille seg litt ut fra mengden kan finne inspirasjon hos oss. Bare det å ha riktig ermelengde på skjorta kan gjøre mye, noe man kanskje ikke tenker så mye på i hverdagen, poengterer han.

Nordseth_jakker2

Merinoull i alle varianter
En av de store trendene for høsten er blazere, eller det som ofte kalles dressjakker. Tykke, grove varianter som kan brukes som ytterjakke eller mer tynne varianter, gjerne i jersey, som kan brukes inne og under en vinterjakke.

– Tynn merinoull er vinterens virkelige it-plagg. Det er perfekt til å ha under blazere og finnes i alle varianter: Vest, slip-over, strikkejakke, genser med høy hals, rund hals og v-hals. Vi har et kjempeutvalg i alle mulig farger. Vest er spesielt tøft å bruke under dressjakken, og så er det så lunt og deilig! Å være stilig og varm samtidig må jo være den perfekte kombinasjon, sier Helge.

Nordseth har også designet et eget skjortemerke sammen med en medarbeider og Selje skjortefabrikk. Merket heter Spencer, og er laget av egyptisk langfibret bomull. Her får du kvalitet og håndverk til markedets beste pris. – Dette er skjorter myntet på både den velkledde businessmannen og til de slanke gutta, forteller han.

mons shoot-12

Halv pris på hver 5. bukse
Helge oppfordrer kunder til å følge Nordseth på Facebook (Nordseth) og Instagram (Nordsethbutikkene), og melde seg på nyhetsbrevet på www.nordseth.as. Her får kundene månedlige oppdateringer på nyheter og kommende kolleksjoner.

– Vi har også et buksekort som gir halv pris på hver 5. bukse. Stikk innom, så skal vi hjelpe deg med å få den rumpa du alltid har drømt om, men da må du høre på oss, avslutter Helge Nordseth med et stort smil.

Bogstadveien 37
Tlf. 22 56 62 09

www.nordseth.no

Nordseth_vindu3

Tekst: Christina Undli Foto: Christina Undli og Håvard Schei