LOADING

Type to search

Medmenneske- lighet og kompetanse

velvære

Medmenneske- lighet og kompetanse

2_resepsjon_gruppe

Colosseumklinikken Medisinske Senter tilbyr et bredt spekter av medisinske og helsefaglige tjenester. Legene jobber tverrfaglig for å gi pasientene best mulig behandling. Med spesialister og allmennleger under samme tak, får pasientene den aller beste oppfølgingen.

Lang erfaring
– Det er en stor fordel for pasientene at vi deler på kompetansen vi har her på Colosseumklinikken. Vi tar alle plager og lidelser på alvor, og du vil ikke bli kastet rundt til forskjellige sentre og eksperter, sier dr. Lars K. Gullestad og viser frem de trivelige lokalene på Colosseum senter.

Det har vært legesenter her siden 2001, da fastlegeordningen startet. Siden den gang har senteret ekspandert med stadig flere spesialister, og i 2014 ble det til Colosseumklinikken Medisinske Senter. Det siste tilskuddet på klinikken er legevakten som åpnet 1. september i år.

– Vi kan tilby pasientene våre spesialister innen gastrokirurgi, ortopedi, kardiologi, urologi, psykiatri, psykologi, gynekologi, nevrologi, søvnsenter, ernæring, vaksinasjon, kosmetikk og en fysikalsk avdeling. Vi har en faglig tyngde blant våre ansatte som er ganske unik, og samtidig svært betryggende for pasientene våre. For eksempel er gynekologen vår også seksjonssjef på Ullevål sykehus og kardiologen vår er professor på Rikshospitalet. Spesialistene har sine vanlige jobber i tillegg til å være her noen ganger i uken for å ta imot pasienter som ikke ønsker å stå i sykehuskø, fortsetter dr. Gullestad.

4_kosmetisk_arbeidUtveksling av kunnskap
– Her sitter altså allmennlegene sammen med tunge spesialister som de kan diskutere caser med og få råd dersom de trenger det. Dette kommer helt klart hverdagspasienten til gode. Her er det ikke et byråkrati i tradisjonell forstand. Møter jeg som fastlege en nevrologisk problemstilling, kan jeg banke på døren til nevrologen i stedet for å vente fire måneder på å få en poliklinisk undersøkelse på sykehuset, forteller han.

– Vi har fastlegen som ser de hverdagslige plagene, og så har vi spesialistene som kan hjelpe når pasienten har et større behov for eksperthjelp, skyter fastlege Steinar Hellberg inn. Det er et veldig godt utgangspunkt for god pasientbehandling, og gjør at vi skiller oss ut fra andre private legevakter.

_DSC1174

365 dager i året
– Vår nyåpnede legevakt bemannes ikke med den tradisjonelle turnuslegen. Her har vi til enhver tid leger med stor faglig kompetanse på vakt. Legene på legevakten vår har lang erfaring som allmennleger, fortsetter Hellberg, som også kan fortelle at de har en svært god pris på legevakttjenesten på klinikken. På hverdager er det 495 kroner for en enkel konsultasjon på 15 minutter, inkludert sykmelding/resept. For en konsultasjon i helger og på helligdager ligger prisen på 795 kroner.

– Dersom man også bruker oss som fastlege, er det en ekstra trygghet i at en av oss kjenner pasienten godt fra før. All historikk står i journalen, så pasienten slipper å gjenta historien sin, noe som gjør legevaktkonsultasjonen sikrere og mer bekvem for pasienten.

– Vi ønsker å fortelle folk både i nærområdet og i Oslo og Bærum at vi er her. Vi ligger sentralt til, og det er kort vei fra alle sider av byen. Vi har åpent 365 dager i året, hverdager fra 8-22 og helger/helligdager fra 10-22. Skulle det oppstå et behov for hjelp i en hektisk førjulstid og i julen, så er vi her, sier dr. Hellberg betryggende.

– Grunntanken er at det skal være et bra sted å komme til når du er syk, og jeg lover at vi vil ta imot deg på en omsorgsfull måte, avslutter Lars K. Gullestad, før han tar seg tid til å småprate med de ventende på venterommet idet han passerer. Her er det åpenbart at pasientene også blir godt ivaretatt utenfor undersøkelsesrommet.

Colosseumklinikken
Sørkedalsveien 10c
www.ckms.no
Tlf: 23196040
Epost: allmenn@ckms.no

Tekst: Christina Undli
Foto: Colosseumklinikken

resepsjonen_DSC2461