LOADING

Type to search

Byens beste utvalg av kunstige juletrær

interiør

Byens beste utvalg av kunstige juletrær

Skajem_4

Daglig leder hos Hageland Skajems hagesenter, Paul Arne Skajem, med Jacob Skajem foran den frodige juletreskogen til Skajems.

Kunstige juletrær øker stadig i popularitet. Hos Hageland Skajems Hagesenter får du trær du ikke engang kan se at ikke er ekte vare.

På Ris Hovedgård, ikke lange turen fra Majorstuen, ligger Hageland Skajems Hagesenter. Der er julen i gang for fullt, og lokalene allerede fylt opp av grønne, frodige juletrær. En skulle tro at det var i tidligste laget hvis håpet er av trærne skal holde hele veien til slutten av desember. Tar du imidlertid en ekstra tett og god kikk, vil du oppdage at den grønne nåletreskogen innendørs ikke er ekte.
Daglig leder Paul Arne Skajem forteller at de kunstige juletrærne er en tydelig og voksende trend i høytidssammenheng. Dette er et område hagesenteret også har som mål å hevde seg på, ved å tilby kundene sine et godt sortiment som er tilpasset alle smaker.
– Prosentandelen vi selger av kunstige juletrær øker, slår den daglige lederen fast.
– Det har nok blant annet med de som bor i leilighet å gjøre. Det å skulle dra et ekte juletre opp og ned alle trappene og heisen gjør at flere velger å kjøpe kunstige trær. Men også for allergikere er dette et tema, fortsetter han.

Skajem_2

Ingen problemer med nåledryss
Hagesenteret har et bredt utvalg kunstige juletrær i mange forskjellige høyder og typer, og det skal mye til for å ikke finne et alternativ som passer ditt bruk.
– En av de store fordelene med kunstige juletrær er at de ikke drysser. De vi har er veldig like de ekte trærne, noe som gjør det en hel del lettere for å kunden å finne noe som faller i smak.
Paul Arne Skajem forteller at kunstige juletrær, som man kan få i nokså store størrelser, også er et flott alternativ for institusjoner, og han ser at mange har begynt å velge nettopp dette.
– Når vi tar inn kunstige juletrær, ser vi på kvalitet og likheter rundt hvordan trærne ser ut. Det har mye med kvaliteten på nålene å gjøre.
Investerer du i kunstig juletre hos Skajem, kan du også regne med å kunne bruke det i en årrekke hvis du tar godt vare på det.

Skajem_8

Spesialister også på ekte juletrær
Det klassiske, ekte juletreet er også en av Skajems spesialiteter. Senteret har holdt på med juletrær i over 40 år, og har ikke tenkt å gi seg med det, selv om de kunstige trærne øker i popularitet.
– Vi har god bredde i trærne, og fører både vanlig gran, edelgran, nordmannsgran og furu, sier Paul Arne Skajem.
Han forteller at de fleste naturlige trærne blir hugget i midten av november og tas inn i slutten av november eller begynnelsen av desember. Det er altså ingen grunn til å vente til langt uti desember med å kjøpe årets juletre.
– Vent med å ta det inn i stua før det skal pyntes. Det er også veldig viktig med frisk ved nederst, så beskjær treet i bunnen slik at suger til seg nok vann og holder seg friskt gjennom julen, sier Paul Arne Skajem.

SONY DSC

SONY DSC

Utvider åpningstidene
I tillegg til både ekte og kunstige juletrær, har Hageland Skajems Hagesenter alt mulig annet du trenger til julepynten.
– Vi har alt av oppsatser, juleblomster og tilbehør. Kundene våre kan også kjøpe utstyr og tilbehør til å lage dekorasjoner på egen hånd.
Skajem er åpent hver dag hele uken, men utvider åpningstidene sine på kveldstid i forbindelse med den kommende julestria. Dette for å møte den økende kundemengden frem mot jul.
– Mange begynner tidlig med julen. Vi startet for fullt 1. november, og de ekte juletrærne får vi inn i slutten av måneden, sier Paul Arne Skajem.
Alt annet du trenger til jul kan du imidlertid kjøpe på hagesenteret i hele november og desember.

DSC_5100

Hageland Skajems hagesenter
Skajems garden centre is located close to Majorstuen, at Vinderen. The garden centre offers a wide selection of everything you possibly need for Christmas, from Christmas trees to plants and decorations. They are open seven days a week.
Risveien 7
www.skajems.no
22139690

DSC_5105

Tekst og foto: Astrid-Helen Holm