LOADING

Type to search

Italiensk skreddersøm i 15 år

Mote

Italiensk skreddersøm i 15 år

L_Camillahj_IlPantheon04
IlPantheon er et lite stykke Roma midt i Oslo by. Her møter du italienske Gianluca Occhiuto som kom til Oslo for kjærligheten og endte opp med egen butikk. I april 2001 ble IlPantheon åpnet, delvis av hjemlengsel og delvis av ønsket om å gi nordmenn en opplevelse av italiensk kvalitet og eksklusivitet både når det gjaldt klær og sko.

L_Camillahj_IlPantheon02

L_Camillahj_IlPantheon01

Gianluca jobbet i forskjellige herrebutikker i Bogstadveien før han startet sin egen butikk, og oppdaget i løpet av den tiden at nordmenn hadde en svært praktisk tilnærming til å kle seg. Gianluca går alltid i italienske dresser med perfekt snitt, og hjelper kundene med å kle seg opp i kvalitet og eleganse, gjerne over en kopp sterk espresso. Her blir dresser og skjorter skreddersydd til perfekt passform. I år feirer butikken 15 år i gaten, og er en av butikken som bidrar til det store mangfoldet som finnes i gaten.

L_Camillahj_IlPantheon11

L_Camillahj_IlPantheon10

L_Camillahj_IlPantheon13

L_Camillahj_IlPantheon05

L_Camillahj_IlPantheon12

Tekst: Christina Undli Foto: Camilla Hay Jensen