LOADING

Type to search

Brillefin til sommeren!

Mote velvære

Brillefin til sommeren!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Italienske Pomellato leker med form og farge

De beste løsningene

Krogh Optikk Majorstuen viser seg fra en ny og superfresh side i sommer, med nyoppussede lokaler for en enda bedre og hyggeligere handleopplevelse. Det delikate og luftige lokalet er Skandinavias største optikerbutikk verdig.
– Vi synes det er ganske så kult at Oslo har Skandinavias største optikerbutikk og at den i tillegg er skikkelig fresh, konstaterer Arvid Krogh, optiker og butikksjef i Kroghs flaggskipsforretning på Majorstuen.
– I anledning oppussingen har vi tatt inn noen nye merker for å være om mulig enda mer oppdatert på brillefashion enn det vi allerede er, forteller Krogh. Butikken holdt åpent under hele oppussingsfasen. – Det var viktig for oss å ha business as usual, for å kunne betjene kundene våre på best mulig måte, selv om det var en smule kaotisk til tider. Det morsomme er at vi under oppussingen har hatt noen av våre beste omsetningsmåneder noensinne, fortsetter Krogh engasjert.

SL 98 CALIFORNIA_004_Cat

California-modell fra Saint Laurenst Surf-collection

Relansering av brillemodeller
Brioni er et av de hete nye merkene i butikken. Brioni er mest kjent for sine italienske dresser, som blant annet stilikonet James Bond har kledd seg i, og dette er et morsomt element ved merkets historie. Pomelatto er et annet lekent og fargerikt brillemerke som Krogh nylig har tatt inn, opprinnelig et italiensk smykkemerke. Det er i det hele tatt mye italiensk som gjelder – Bottega Veneta-brillene, mange med skinndetaljer og i premium acetat i et skikkelig utført håndverk, verdsettes av stadig flere! Klassiske signaturelementer og bruken av mer økologisk acetat passer mange av dagens stadig mer bevisste forbrukere. Ellers lanseres det jevnlig Limited Editions, nå i det siste fra blant annet Stella McCartney, Gucci, Bottega og Dior, for your eyes only!

SC0019S_001_Cat

Stella McCartney, lekker med graderte glass

– Vi selger jevnt over mye av Ray-Ban og Oakley. Vi har flere hundre ulike Oakley-modeller, og er mest sannsynlig den optikerbutikken med størst utvalg av merket i Norden. Ray-Ban har kommet med noen virkelig kule vintage-briller i år, blant annet ovale metallbriller med helt flate glass, som var på moten rundt første verdenskrig, forteller optikeren og viser frem de stilige klassikerne som har fått en ny vår.

RayBan2

Oval klassiker fra Ray-Ban med kule «flate» glass

0RB4253__62367Y

Ray-Ban, politfasong i sommerfarge

Brillehusene henter ofte inspirasjon fra tidligere design, og de relanserer sine beste modeller med jevne mellomrom, gjerne med en liten moderne twist. Denne tendensen ser vi ikke bare på brillemoten, men i fashionbransjen generelt – designere går tilbake til røttene for å finne inspirasjon. Dette skaper en rød tråd i designet, og det er spennende når en brillemodell har en egen historie.

SL 107 SURF_001_Cat

Saint Laurent, sommerlig aquabrille

Norges største og bredeste utvalg
– Vårt mål er å gi deg som kunde masse brilleinspirasjon og det aller beste utvalget innen topp aktuell brillemote og design. Vi sørger for at de nyeste og mest hotte modellene til enhver tid er tilgjengelige. Det er en del kunder som kommer langveisfra fordi de vet at vi har et stort utvalg og fordi ingen av brillene vi har her er eldre enn ett år, forteller Krogh.

SL 105_004_Cat

Saint Laurent med rød statementbrillle

– Kundene våre kommer hit fordi de ønsker de beste anbefalingene og de beste faglige løsningene på markedet innen syn, øyehelse, brilleglass, linser og briller. For oss er det viktig at kundene får grundig informasjon om hva de har kjøpt, såkalt value for money. Kunden vår skal gå ut og føle «YES, dette var bra!». Krogh Optikk selger individuelle løsninger, og en brille er ikke bare en brille, for å si det slik, forklarer han.

Arvid_krogh2

Optiker Arvid Krogh ønsker velkommen i nyoppussede lokaler.

I begynnelsen av juni besøkte Arvid Krogh Gucci-huset i Milano, invitert sammen med en håndfull andre optikere fra hele verden, for å komme med input til Guccis designere med hensyn til funksjonelt design på kommende brillemodeller.
– Det er utrolig gøy at vi fra lille Norge får muligheten til å være med på noe sånt! En enestående og usedvanlig lærerik opplevelse jeg aldri vil glemme, avslutter optiker Arvid Krogh entusiastisk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kom innom den nye freshe butikken og prøv de aller nyeste brillemodellene!

Kirkeveien 64, 0364 Oslo
www.kroghoptikk.no
22 95 79 70

Tekst Christina Undli Foto Krogh Optikk, Christina Undli

FasadeKrogh