LOADING

Type to search

Høstmagasinet til trykk!

aktiviteter

Høstmagasinet til trykk!

cover_1603

Da ble høstmagasinet sendt til trykk i går og vil bli distribuert i gaten til uken og i postkassene uken etter.
Masse spennende artikler. Stor artikkel om Dansk design i gaten og ikke minst om «Mat i Bogstadveien» lørdag den 8. oktober.

Du kan lese det her:

Etter den varmeste høsten i manns minne går det snart mot kaldere vær og mørkere kvelder. Det betyr også tid for ullgenser, levende lys, fyr på peisen og ikke minst tid for innehygge med familie og venner.

Høsten er en helt spesiell årstid. En tid da skogen, fjellet og åkrene bugner av ferske og fantastiske råvarer. Dette vil vi også feire sammen med dere og arrangerer vår egen matfestival – «Mat i Bogstadveien» – lørdag 8. oktober.

Majorstuen med Hegdehaugsveien, Bogstadveien og sidegatene har et utrolig stort mangfold av spennende restauranter og kafeer, i tillegg til mange av Norges mest unike butikker innen mat, delikatesse og matrelaterte produkter.

Denne dagen skal vi gjøre til en hyggelig opplevelse for beboere, besøkende og handlende på en helt vanlig lørdag. Fra Majorstuen og helt ned til Parkveien skal man kunne nyte en kulinarisk reise. Her skal vi ha spennende boder som selger mat og matrelaterte produkter. Vi skal ha prøvesmaking, demonstrasjoner og mulighet for lære mer om mat. Bondens Marked er allerede på Valkyrie plass.

Selv om vi går mot en mørkere årstid, ser vi frem til å få opp vår egen vinterbelysning. Det gir en ekstra hygge i mørketiden, både før og etter jul. Tenningen av lysene våre er satt til torsdag 10. november.

Velkommen og god høst!

Previous Article
Next Article