LOADING

Type to search

Nytt magasin – masse inspirasjon

aktiviteter interiør Mat og Drikke Mote velvære

Nytt magasin – masse inspirasjon

bogstadveien_magasinet_vinter_cover

Gledelig jul!

Vi kan ikke garantere en hvit jul, men vi kan garantere skikkelig jule­stemning.
Butikkene har pyntet seg med flotte vindusutstillinger og de bugner over av gode ideer til julegaver. Vi hjelper deg også: i magasinet her finner du masse inspirasjon og hundrevis av spennende gavetips.
Men ikke alt dreier seg om gaver, men om den gode opplevelsen. Det å ta turen til Majorstuen for å få julestemningen, se den flotte julegaten som vi er så stolt av, slå seg ned på en kafé og nyte førjulstiden – det er julehygge!

Og gaten er kanskje ikke helt den samme siden sist du var her. I høst har Valkyrien Sko flyttet inn i ny og flott butikk i Valkyriegata 2. I 30 år har Per André Deberitz jobbet i skobutikken som frem til nå lå i Valkyriegata 3. Heldigvis ikke så langt å flytte. Nå i de tidligere lokalene til Video Nova. Sammen med Anders Bäck ønsker Per André gamle og nye kunder velkommen! I kjelleren i Bogstadveien 40 (tidligere Habitat) har Ark flyttet inn. Bygningene i Valkyriegata 1 og 3 skal fra nyttår totalrenoveres og derfor har mange av butikkene funnet nye lokaler i gaten. I Bogstadveien 20 åpner restauranten Lucky Bird som også har en restaurant på Vulkan.
I kjelleren under Acne, med flott hage ut mot Josefines park, åpner restauranten FYR Bistronomi & Bar på nyåret. I Hegdehaugsveien 34 (tidligere Elkjøp) åpner
Houdini Sportswear i begynnelsen av desember, og det er Snøhetta som også skal designe denne butikken. Og Eplehuset, spesialister på Mac, åpnet nettopp stor og fin butikk ved siden av. Wolford har flyttet over på andre siden og har fått en delikat og stor butikk som er verdt et besøk. Inn i deres tidligere lokaler har Dyrberg/Kern kommet, med egen Flagship Store. Tiger of Sweden har flyttet én plass lengre opp i Hegdehaugsveien og åpnet ny og utrolig flott butikk i totalt oppussede lokaler. Inn i deres lokaler kommer Floyd med en ny, hvit og fresh butikk.

Og rett rundt svingen i Parkveien har Else Myhre, etter 41 år i Posten, gjort virkelighet av gründerdrømmen. I høst startet 62-åringen Havets Fryd i Parkveien 60. Her får du kjøpt rykende ferske fiskekaker, fiskesuppe og andre smakfulle fiskeprodukter. Du kan lese mer om gründere i gaten på side 54 i magasinet. Aldri for sent å leve ut gründerdrømmen!

Og med det til ettertanke ønsker vi deg en god jul og gleder oss til å se deg!

Les det her: