LOADING

Type to search

Når størrelsen teller

Mote

Når størrelsen teller

mj_sofia_zwa_high-res-4

I et lokale som i forrige århundre var en stall, ligger Marinka – den lille undertøysbutikken med det store utvalget av BH og undertøy.

marinka_gammelt-bilde

I dag er det ingenting som minner om en stall, og undertøysbutikken fører videre den intime butikkfølelsen hvor ekstraservice står i høysetet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Ja, Bogstadveien har kommet langt siden den gang, sier assisterende butikksjef Jacqueline Larsen og ser seg rundt i det sjarmerende lokalet. Vi er jo fortsatt en tradisjonell butikk, selv om vi har modernisert en god del. Vi ønsker å holde på den opprinnelige atmosfæren, det er noe av sjelen og det unike ved butikken vår, fortsetter hun.
– Vi er en liten butikk her vi ligger mellom Tanum og Baker Brun, og det gjør at vi ikke alltid er så lett å oppdage for de som går forbi. Vi har et helt unikt utvalg i undertøy og badetøy, og vi som jobber her setter personlig service svært høyt. Det er noe av det som gjør at kvinner i alle aldre og fasonger garantert finner den perfekte BHen her hos oss, sier innehaver Kari Qvist.
Marinka opplever en økning av unge jenter som kommer for å handle undertøy. Det mest populære merket blant denne aldersgruppen er det myke undertøysmerket Calvin Klein.

nb_0241493_sre

Den perfekte BH gir god støtte og har riktig passform.

–Nå er trenden litt ’back to nature’ med behagelige topper i bomull uten bøyle. Samtidig har vi også flere jenter som gjerne vil finne den perfekte BH-størrelsen og som heller kjøper én BH i god kvalitet, enn mange billige som ikke passer helt, fortsetter Kari.
– Mange av kundene våre har handlet her helt siden vi startet i 1996. Det betyr jo at vi gjør noe riktig og at de synes det er ekstra hyggelig å handle her. Det å oppleve en takknemlig kunde gå ut døren med den perfekte BHen, er en herlig følelse, sier Jacqueline.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jacqueline og hennes kollegaer gir eksperthjelp og finner alltid en BH som passer deg.

Ull, silke og bambus
– Nylig utvidet vi varesortimentet vårt med en ull- og silkekolleksjon for menn. Her får du stillongs, trøye med lang arm og trøye med kort arm – helt perfekt under dress og skjorter på kalde dager. Det er et utrolig deilige materiale som ikke klør og ikke tar mye plass under dressen, samtidig som det holder deg god og varm. Vi har også pysj i bambus til både kvinner, menn og barn, som har vært en bestselger gjennom flere sesonger. Bambus er antibakteriell, noe som er spesielt bra for små barn, forteller hun.
– Vi kan faktisk kalle oss en gavebutikk også, smiler Jacqueline.
– Her finner du masse fine gaver i alle prisklasser. Utvalget vårt overrasker mange som kommer inn i butikken, vi har faktisk andre ting enn undertøy også, enda så liten plass vi har. Vi setter vår ære i nydelige innpakning og flotte gaveesker. Vi driver like mye med mye service som undertøyssalg. Og akkurat det er utrolig viktig for oss å opprettholde uansett hvor hektisk det er. Vi får stadig høre at det er så godt å være her og at det er en hyggelig atmosfære i butikken, fortsetter hun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hold-in med plass til mat
– Vi har også et godt utvalg av gode og myke hold-in plagg, som mange sverger til i festsesongen vi nå er inne i. Hold-in skal gi glatte sømløse linjer, sånn at kjolen sitter pent. Den skal ikke sitte så stramt at du ikke får puste. Nå er det trendy å kunne puste og spise, og samtidig se bra ut. Det er det mange av oss som er svært glade for, avslutter Kari med et smil.

Tekst Christina Undli Foto Marinka og Christina Undli

Bogstadveien 30
22 46 47 04
www.marinka.no