LOADING

Type to search

Varsity: Skreddersydde hoder

Mote

Varsity: Skreddersydde hoder

varsity

Varsity er et norsk merke som spesialiserer seg på kvalitets-capser laget av de fineste materialene på markedet, som er drevet av de norske brødrene Alex og Sebastian. – Vi har alltid lett etter den perfekte capsen, men har aldri klart å finne den kvaliteten og passformen vi var på jakt etter.

DNB_Bogstadveien_5

Brødreparet har etablert seg i Industrigaten 52, og har åpent mandag-lørdag fra 10 til 17 (10-19 på torsdag).

– Vi skal bli best i verden, forsetter brødrene. – For å nå målet, måtte vi også se på materialene og sørge for at de holder klasse. Passformen vår er også unik og holder seg godt i alle situasjoner. Det tok lang tid å finne de rette kombinasjonene, men resultatet av den harde jobben viser seg nå.

Besøk hjemmesiden her.

VARSITY

NETTSIDE: varsity.no

ADRESSE: Industrigata 52

Varsity

Tags:
Previous Article
Next Article