LOADING

Type to search

Nytt fra gaten

aktiviteter Mat og Drikke Mote

Nytt fra gaten

Nytt fra gaten

Det har vært en vår med flere nye, spennende tilskudd i gaten.

Edition

I slutten av april åpnet Edition i Hegdehaugsveien 27 (tidligere Marc Jacobs) en ny multi brand store luksusbutikk med fokus på accessoirer, med både kjente designfavoritter og nykommere på det norske markedet. Det er Blender Retail som står bak konseptet. Les mer på bogstadveien.no.

Park29

8. mai åpnet den nye restauranten Park 29 i Parkveien 29. Det er folkene bak Brasserie Blanche som også åpner denne restauranten. I en av Oslos flotteste og eldste trevilla vil det bli servert mat av høy kvalitet og et godt utvalg viner.  park29.no

Nille

Fredag 12. mai åpnet Nille ny butikk i Hegdehaugsveien 31. Her har også Kiwi pusset opp og utvidet. nille.no

Kaffebrenneriet

Og ved siden av Nille og Kiwi vil Kaffebrenneriet etablere seg i løpet av sommeren. De har denne våren også åpnet utsalg ovenfor Colosseum Kino (Fridtjof Nansens vei 5E). kaffebrenneriet.no

Askeladden

Dr.Dropin er en ny legeklinikkjede, startet av tidligere fastlege Daniel Sørli. Første lokasjon åpner i Bogstadveien 30 i juli. Ideen fikk Sørli etter å ha besøkt flere lege­klinikker i USA. «I Norge har vi et todelt helsevesen, hvor et fåtall kan ta seg råd til private legetjenester,» sier Sørli. Han ønsker at private legetjenester av høy kvalitet skal være et tilgjengelig alternativ for alle, og at pasientenes behov settes i sentrum. «Hos Dr.Dropin har vi priser, brukerteknologi og design som setter pasientenes behov først. Vi tilbyr alle legetjenester, ingen ventetid og alltid fastpris på 595,-.» drdropin.no

Mellbye_Valkyriegaten_Day_Print

Du lurer kanskje på hva som skjer i Valkyriegata for tiden? Valkyriegata 1–3 er et velkjent sted for alle som ferdes på Majorstuen. Den ærverdige bygården ble oppført i 1889, og har huset alt fra en velrennomert delikatessebutikk, via bakeri med egen brødfabrikk i bakgården og Valkyrien Skomagasin, til dagens Kaffebrenneriet og Ark bokhandel. Nå står en ny tid for døren, og Valkyriegata 1–3 skal få det løftet og fornyelsen bygården både trenger og fortjener. Les mer om prosjektet på bogstadveien.no.

Fyr

De to eierne av det flunkende nye spisestedet Fyr Bistronomi & bar, Sebastian og Are, ønsker velkommen til en verden med folkelig gourmet, hvor bistro møter gastronomi. Her kan du nyte ærlige retter fra kullgrillen i en intim og ujålete atmosfære. Stor uteservering mot Josefines park skaper en egen grønne oase midt i Bogstadveien hvor du kan finne roen, selv i den aller travleste tiden på døgnet. Sjekk ut fyrbistronomi.no

FYR

 

Meny

Meny Bogstadveien åpnet i dag igjen etter flere uker oppussing. Fantastisk fin butikk med flotte og store ferskvaredisker og nå også selvbetjente kasser. Gratulerer! meny.no

Publiko

Det er tid for å nyte god mat og drikke. Publiko har fått ny flott uteservering i Vibes gate 11. publiko.no

Lett

Om litt åpner Lett Oslo utsalg i Bogstadveien 39 (der Bogstadveien Parfymeri lå). Konseptet er sunn og kjapp mat bestående av gode råvarer. Det betyr friske juicer, sprø salater, herlige wraps og supper som varmer. Du kan komponere din egen salat eller velge en av de ferdige rettene. Velkommen til gata! lettoslo.no

Velkommen til hyggelig gater og god sommer!