LOADING

Type to search

VippsGO – din nye mobilbutikk

aktiviteter

VippsGO – din nye mobilbutikk

VippsGO bilde1

VippsGO går fra vennebetaling til butikkbetaling. Målet er å gi alle som selger varer og tjenester en mobilbutikk satt opp på under 30 minutter.

VippsGO burgerinnehaver

Siden lansering av Vipps i 2014 har 2,4 millioner nordmenn tatt i bruk mobilbetalingstjenesten. Med VippsGO får lag, foreninger, butikker og bedrifter i hele landet muligheten til å selge sine varer og tjenester gjennom mobiltelefonen i Vipps-appen.
– Nå gir vi vanlige butikker, frisørsalonger og restauranter tilgang til 2,4 millioner nordmenn, sier Marius Høgøy, kundeansvarlig for DNBs bedriftskunder på Majorstuen.
vippsgo_mellingsater (110 of 22)

Med VippsGo er verken kort eller kontanter nødvendig
I tillegg til vennebetaling, kan kunder nå velge å betale for produkter direkte med mobilen. I Vipps-appen får forbrukerne se bilder og informasjon om produktene, før de sender en betalingsforespørsel. Så snart butikken godkjenner forespørselen, er handelen gjennomført.
– Med VippsGO tar vi den norske handel- og tjenestenæringen inn i en digital fremtid. Det er lett for alle å bli med. Det tar kun 30 minutter å sette opp, og applikasjonen gjør det lettere og raskere for kunden å betale for varene de måtte ønske. I praksis betyr det at Vipps blir en markedsplass og at verken kort eller kontanter er nødvendig, sier Høgøy.

IMGP8726

Utstrakt hånd til handelsstanden 
Høgøy fremhever at VippsGO er en utstrakt hånd til lokalbutikker som opplever at konkurransen fra netthandelen truer virksomheten deres.
– De lokale nærbutikkene opplever hard konkurranse fra kjøpesentrene og nettbutikker. Det vil vi gjøre noe med. Som butikkeier i VippsGO gir du 2,4 millioner nordmenn tilgang til din butikk med tommelspissen, avslutter kundeansvarlig på Majorstuen.◻

Tekst Ellen Dokk Holm Foto Bogstadveien Magasinet og DNB

Kirkeveien 59 | 04800 | dnb.no