LOADING

Type to search

Ny kaffebar i Hegdehaugsveien

Uncategorized

Ny kaffebar i Hegdehaugsveien

Da har Kaffebrenneriet åpnet ny butikk i Hegdehaugsveien 31. Gratulerer og velkommen! 


«Vi har beholdt lokalet rent og bygd opp igjen flere buer i taket fra den opprinnelige arkitekturen. Interiøret har fått ligg preg av en ren 60-talls stil med blant annet teak innslag i møblene og eikedetaljer på disk og vegg. 


De klassiske Gare du Nord lampene gir varme og hjemmekoselig belysning i lokalet vårt. Hegdehaugsveien er oppkalt etter plassen Hegdehaugen under Store Frøen og er i hjertet av Homansbyen. Opprinnelig var det Homansslottet som hadde denne adressen, men ble på 60-tallet erstattet med dagens bygning. Hos oss får du din favorittkaffe servert av våre dyktige baristaer. 


Vi tilbyr ferske bakervarer fra vårt eget bakeri og et bredt utvalg av kaffe i løsvekt. Nyt også våre fantastiske iskremer og shakes her. Ønsker du å bli en av våre bedriftskunder? Vi tilbyr kaffe i løsvekt, møtekaffe og herlige bakervarer til ditt arrangement.»