LOADING

Type to search

Et nytt kapittel – ny kolleksjon fra Polarn O. Pyret

Mote

Et nytt kapittel – ny kolleksjon fra Polarn O. Pyret

PoP_EtNyttKapittel (1)

Høst- og skolestartskolleksjonen «Et nytt kapittel» er den første kolleksjonen som representerer det nye, oppdaterte Polarn 0. Pyret. Kvalitet og funksjon står som alltid i fokus, men nå i kombinasjon med flere moteelementer. Med helt nye modeller, andre fargevalg og flere smarte funksjoner er det en annerledes kolleksjon sammenlignet med det Polarn 0. Pyret tidligere har lansert. Aldri tidligere har høsten kommet med så mange nyheter som i år!

Kolleksjonen er leken, lett å matche og inneholder uventede detaljer og nye kvalitetsvalg. Det kommer til å være lett å finne sin egen favoritt, uansett hvilken stil du foretrekker, og plaggene fungerer like bra i skolegården som til vilter lek i barnehagen.

PoP_EtNyttKapittel (6)

Kolleksjonen blander myke, herlige naturmaterial med rosetter i mesh og gensere i chenille,
gulldetaljer, volanger, applikasjoner og sporty elementer. Det finnes mange klassiske innslag og du finner selvfølgelig Polarn 0. Pyrets velkjente striper, men på en ny måte, i nye farger og strukturer.

Materialene skaper struktur og tekstur, inneholder nye typer strikkede og vevde materialer, med et lekent og moderne uttrykk. Tonalt renere printuttrykk og nye fargevalg skaper en oppdatert look.

Kolleksjonen har en fargepalett med vakre, disige høstpasteller som går over i kraftigere toner som bordeaux og olivengrønt. Duse, men vakkert klare farger gir et nytt, dypere uttrykk. Du finner også en vakker blåskala, rosa, milde toner, grønne nyanser og sort. Denim, i både klassisk blå og sort, er en viktig del av kolleksjonen.

Ytterplaggene i kolleksjonen finnes både i nye, flotte modeller og som oppdaterte klassikere. De inneholder mote, design og fine detaljer, og har samtidig funksjonsmaterialer som tåler vær og vind og alle mulige typer lek.

Polarn 0. Pyrets ikoniske, klassisk stripete kolleksjon er oppdatert og finnes nå, i tillegg til i rødt og blått, også i gråmelert.

PoP_EtNyttKapittel (8)

En helt ny kolleksjon tilpasset skolebarna
Når barna begynner på skolen, og ikke minst for de litt større barna på mellomtrinnet, endres ofte behovene. Utseendet på klærne blir viktigere og barna bruker klærne på en litt annerledes måte. Det har Polarn 0. Pyret tatt hensyn til i kolleksjonen for 6-12-åringene. Der finner de eldre barna masse å velge mellom, og i motsetning til tidligere skiller plaggene seg fra det de yngre søsknene har på seg.

Kolleksjonen inneholder helt nye silhuetter som skaper en tydeligere og mer moderne look. Blant de nye plaggene finner du plisserte skjørt, skjørt i mesh med sportsinspirert elastan i midjen, collegejakke – både brodert og ensfarget – collegegensere med flossede innsider og herlig collegekvalitet i skjørt, topper og kjoler.
Her finner du også helt nye ytterplagg som den sorte pilotjakken med pile som både er vind- og vanntett og har reflekser rundt hele veien.

Kolleksjonen har også et oppdatert utvalg av denim, i flere vaskekvaliteter og modeller og med fokus på passform som fungerer like godt både for jenter og gutter. Denim passer til alt!
Nå kan foreldrene kombinere en moderne look og plagg som tåler aktivitetene på skolegården uansett vær.

PoP_EtNyttKapittel (2)

Lekevennlig passform med nye innslag for førskolebarna
For barna som går i barnehagen er leken en selvfølgelig del av hverdagen, hver dag og i all slags
vær. Kolleksjonen omfatter både nye modeller og materialer, men også de klassiske favorittene som kjole med vidt skjørt, vindfleece og skalljakke. Klær man kan leke i og som man samtidig føler seg fin i.

Bærekraftig og mykt for de minste
Også for de aller minste finnes det nye uttrykk i farge, form og materialer. Fokus er en bærekraftig kolleksjon, 100 % merket med Polarn 0. Pyrets ECO-merking* og myk og behagelig for små kropper med ømfintlig hud. Som vanlig er funksjonen i fokus, med smarte detaljer og med hensyn til enkel påkledning.
Skolestarten byr på en kolleksjon med en helt ny look – og samme høye kvalitet som vanlig. Nå er vi alle klare til å begynne på nytt. Velkommen til et nytt kapittel hos Polarn 0. Pyret!