LOADING

Type to search

En god høst

aktiviteter interiør Mat og Drikke Mote velvære

En god høst

markedsdag bogstadveien 32

Etter en litt for våt og ikke fullt så varm sommer, går vi forhåpentligvis en fin høst i møte. Vi er i hvert fall på vei inn i en tid som er som skapt for kos og hygge.
Det er også en tid for god mat og drikke. Vi rett og slett høster av det beste naturen kan by på av grønnsaker, frukt, bær og dyr. Vi har mange mat- og delikatessebutikker, restauranter og kafeer i gatene våre. Hos dem venter de aller beste råvarene på oss. I dette nummeret kan du få inspirasjon fra noen av kokkene, nyoppussede Meny Bogstadveien gir tips om lam, du kan lese om lokale matprodusenter som kommer til Valkyrie plass og om en makrellstørje på hele 208 kilo som fiskehandler Georg A. Nilsen fikk for noen uker siden.

Det skjer mye i gaten. Vi har fått noen nye tilskudd på spisefronten den siste tiden. I Josefines gate 23 på hjørnet av Hegdehaugsveien har Campo De’ Fiori (tidligere Pinerolo) åpnet grillrestaurant. Restauranten er bygd rundt kjøkkenet, som har både en Big Green Egg-kullgrill og en vedfyrt pizzaovn. La Såda i Schultz gate 11 åpnet igjen 27. august. På 90-tallet var denne lille, intime pizzarestauranten et av Oslos in-steder. Folkene bak Baker Hansens avdelingen i samme gate har overtatt driften og brukt sommeren på å pusse opp! Og på valgdagen åpnet Øst Sushibar i Hegdehaugsveien 36 ved siden av Zanzibar sko. Kaffebrenneriet åpnet ny avdeling i Hegdehaugsveien 31 i sommer, og endelig åpnet Fyr Bistronomi & Bar i underetasjen på Acnebygget. I Oscarsgate 19, på innsiden av Joe &The Juice i Hegdehausgveien, har vi fått Hopstock Helse hvis du skulle trenge fysioterapi, kiropraktikk, osteopati eller rett og slett massasje. Ved siden av Garbo i Bogstadveien 5 åpner Lush Fresh Handmade Cometics i slutten av oktober. På hjørnet ved Bogstadveien/Schultzgate åpner også Lett Oslo ny avdeling denne høsten. Og i vinkelgården i Majorstukrysset åpnet Nikita Hair ny frisørsalong 7. september.
Dessuten har høstmoten fylt opp hyllene i butikkene, utvalget er upåklagelig og vi ser frem til fin og fargeglad høst.

Les mer om gaten og bli inspirert av høstmagasinet som er ute nå!