LOADING

Type to search

Høstens naturlige look

bogstadpuls velvære

Høstens naturlige look

Nikita Hair 2017 høst 1

I høst er det duse toner og naturlige bevegelser i håret som gjelder. I Nikita HAIRs nyåpnede lokaler ved Majorstukrysset tilpasser frisørene klipp og farge for å fremheve personligheten til hver enkelt kunde.

Nikita_rett haÌŠr_9

– Jeg ble kjempeimponert da jeg så det ferdige lokalet og ikke minst plasseringen her i Majorstukrysset, sier Laila Pettersen. Hun er kreativ leder i Nikita Hair og jobber i tillegg som frisør i den nyåpnede salongen. Hun forteller at hovedmålet deres nå er å skape en god kundebase i det nye lokalet. – Vi håper at salongen blir et trekkplaster for nye kunder i nærområdet!
Nikita Hairs kundebase er bred og består av både barn, kvinner og menn i alle aldre. De legger til rette for at alle skal føle seg velkomne hos dem, og Laila beskriver salongen som moderne og uformell, med kompetente og oppmerksomme ansatte. – Nikita Hair er ikke overmoderne, i den betydning at kundene føler de må være ferdig-stylet for å komme innom. Vi er ikke en slik salong. Jeg håper alle føler at de kan komme inn hit, det er det vi ønsker, sier hun.
Nikita Hairs salongen byr på mer enn hårklipp og farging. Her legger de også sminke og tilbyr bryn- og vippebehandling. De selger både hår- og hudpleieprodukter, og etter de bugnende hyllene å dømme har de et bredt utvalg av det meste.
– Det er for øvrig mer enn hårklipping og farging som tilbys i Nikitas salong. Her legger de også sminke og tilbyr bryn- og vippebehandling og har et bredt utvalg av både hud- og hårprodukter. Vi har vårt eget hår- og hudpleiemerke som heter Eleni & Chris, så vi dekker definitivt mange områder, fastslår Laila.

Nikita Hair 2017 høst 5

Fremhev din egen identitet
To ganger i året lanserer Nikita Hair sine egne trendkolleksjoner. Denne sesongen omfavner de naturlige og levende hårfrisyrer som fremhever den man ønsker å være. Mer spesifikt kan man si at det handler om identitet. – Det overordnede temaet handler egentlig om at man skal la håret få leve på sin naturlige måte. Fremfor å style det for mye, kan man heller forsøke å kontrollere det til en viss grad, sier hun.
Det finnes en mengde hårprodukter som kan erstatte både hårfønere og rettetenger for å bedre ivareta den naturlige looken. Man kan fint temme «frizzen» eller skape mer liv i lokkene uten å bruke disse apparatene, forsikrer Laila. Hun sier at man trendmessig vil se mye av nettopp hår med lengde, tekstur og naturlig bevegelse i tiden som kommer, akkurat som kolleksjonen deres gjenspeiler.
«Romance it», «Rebel it» og «Browflow it» er noen av utrykkene de bruker i kolleksjonen.
– Da vi startet arbeidet jobbet vi med modellene for å finne ut hvem de var og hvem de ønsket å være, og skapte deretter frisyrene ut fra det vi lærte om dem.
Nikita Hair 2017 høst 4

Hun trekker paralleller mellom denne framgangsmåten og hvordan de ansatte i Nikita Hair tilnærmer seg kundenes ønsker. Frisørene ser på seg selv som stilveiledere og skaper frisyrer med utgangspunkt i hvordan kundene ønsker å fremstå.
– Til syvende og sist handler det om å la kundene skape sitt eget image, også kan vi veilede dem i prosessen.

Nikita Hair 2017 høst 3

Hårfargingsteknikkene balayage og hairpainting er veldig tilstedeværende i høstens trender, og er som skreddersydd for hårkolleksjonen til Nikita Hair. Laila forteller at hairpainting er frisøryrkets svar på sminkeverdenes «contouring»-begrep, som i stor grad handler om å fremheve sine beste trekk.
– Med balayage-teknikken benytter vi oss ikke av folier, men pensler fargen på der det er hensiktsmessig. Vi ser på frisyren i sin helhet og vurderer hvor det kan være fordelaktig å lysne eller mørkne fargen. Om det kommer en kunde som føler at håret er flatt og tungt, kan vi legge inn farge på en måte som gjør at det til slutt ser ut som det er mer volum der.
Akkurat som kolleksjonen, er hairpainting basert på å bringe frem et naturlig resultat, i tillegg til å utfylle klippen.
– Behersker man teknikkene og vet hva kunden ønsker, får man også her frem deres beste sider. Nettopp derfor er det så viktig for oss å prate med kundene før vi legger kappen over skuldrene deres – uansett om det er snakk om hårklipp eller balayage, smiler Laila.

Nikita Hair 2017 høst 2

Kirkeveien 59 | 48 38 43 00 | nikita.no

1

Tekst Therese Holmen FOTO Therese Holmen OG Nikita Hair

Les mer i høstmagasinet her:

Previous Article
Next Article