LOADING

Type to search

Oslos herligste vinteraktivitet

aktiviteter bogstadpuls

Oslos herligste vinteraktivitet

_DSC9617

Utfordrende vær og temperaturforhold har preget vintersesongen i Oslo de siste årene. Dette har Oslo Vinterpark valgt å gjøre noe med og investert nye 26 millioner kroner i utvidelse av snøproduksjonsanlegget. Et stort løft for Oslo Vinterpark og et stort løft for hovedstaden.

DSC_9314

23 nye vifte­kanoner garanterer snø i alle bakkene raskere enn noen gang, for å gi alle skiglade et helt unikt tilbud. 

– Forrige sesong kom ikke hele anlegget i full drift før i begynnelsen av februar grunnet ustabile temperaturer for snøproduksjon. En kjedelig situasjon for skientusiaster som ivrer etter å komme seg i bakken. Vi har derfor bestemt oss for å investere i bedre utstyr, og har en ambisjon om å åpne alle traseene allerede i desember, forteller daglig leder Espen Bengston.
– Med denne investeringen vil Oslo Vinterpark ha det beste snøproduksjonsanlegget tilgjengelig på markedet. Dette er mulig takket være alle dere som har valgt å være lojale mot Oslo Vinterpark ved å kjøpe sesongkort hos oss, fortsetter han. – For å sikre videre utvikling av Oslo Vinterpark er vi avhengig av lojale sesongkortholdere, og vi fortsetter å tilby opplevelser på snø for en rimelig penge den kommende sesongen.

Snøkanon_Barneområdet_PC_Oslo_Vinterpark

Garanterer snø i alle bakker
– Våre nye snøkanoner vil løfte bakken nede i Wyller-området aller mest. Her setter vi opp 23 av de nye viftekanonene. Det resulterer i at vi raskere får tilpasset oss været, og dermed kan benytte oss av de kuldevinduene som oppstår. Klimaet har endret seg drastisk de siste årene, vinterværet er svært skiftende og ikke like stabilt som tidligere. Hadde vi hatt dette snøanlegget i fjor, kunne vi åpnet Wyller allerede 16. november, poengterer Espen.
– Endringen i vår prisstrategi, med å sette ned prisen på sesongkort, har som nevnt vært svært vellykket og gitt Oslo Vinterpark mange nye lojale ski- og brettkjørere. Og da er det både vårt ansvar og ekstra gledelig å gi noe tilbake til våre brukere av anlegget, fortsetter han.
– Det har virkelig vært en svært bra prosess som eierselskapet startet for 15 år siden. I løpet av disse årene har det har blitt investert 350 millioner kroner for å tilrettelegge et fullverdig alpinanlegg tett opp til en megakul by og hovedstad. Oslo Vinterparks unike tilbud er et enormt supplement for byen vår, forteller Espen entusiastisk.

DSC_8191

Oslo Vinterpark innbyr til gode opp­levelser på ski og brett for hele familien.

Skikjøring før frokost
I fjor startet Oslo Vinterpark, i samarbeid med Dagens Næringsliv, frokostkjøring hver onsdag. Skiheisen i Wyller åpnet klokken 07.00 og det var mulig å starte dagen med skikjøring og en matbit i Wyllerstua.
– DN-frokostkjøring ble superpopulært, og ikke minst ble det en snakkis når folk kom på jobben. Det er jo utrolig kult å komme ved ni-tiden og ha vært på ski før kollegaene har tatt sin første kaffekopp, sier Espen med et smil. – Dette kommer vi, i samarbeid med DN, til å fortsette med i år også, og vi håper å se mange skiglade mennesker før jobb og skole, både i bakken og til frokost.
– En annen svært populær aktivitet i Oslo Vinterpark er vårt varierte tilbud innen skiskole og skikurs, som har fokus på å gi alle gjester ferdighet som bygger ski- og snowboardglede som varer livet ut. Vi har som mål å skape begeistring ved å fokusere på lek, læring og mestring både for nybegynnere og de mer erfarne på ski eller brett, forteller markedsansvarlig Mette Blach Ellefsen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Daglig leder Espen Bengston og markedsansvarlig Mette B. Ellefsen ser frem til årets sesong og håper på rekordmange besøkende.  

Skandinavias råeste skianlegg
– Ja, vi vil at Oslo Vinterpark skal være et fristed for hele befolkningen, her er det ikke noe utstyrspress eller neonreklame, skyter Espen inn. – Vi ønsker at dette skal være et genuint sted, som innbyr til ekte opplevelser i skog og mark. Spesielt kult er det med kveldskjøringen som vi har hele vinteren fra 17 til 22 på hverdager. Vi har flombelysning i alle bakkene våre, noe som er helt unikt og gjør kveldskjøring til en magisk opplevelse.
– Oslo Vinterpark er det råeste skianlegget i hele Skandinavia. Nå går vi ’all in’ for å åpne så fort det lar seg gjøre. Arbeidet er allerede i gang og vi gleder oss til en ny sesong, avslutter Espen forventningsfullt.

Snowydogg

Hunden Snowie er parkens maskot.

Les høstmagasinet her:

 

Previous Article
Next Article