LOADING

Type to search

Hverdagsluksus på badet

bogstadpuls interiør

Hverdagsluksus på badet

bildetekst3-badstue

Badet er et viktig rom – det er der du starter og ender dagen. Det er der du skal stelle pent med deg selv, føle harmoni og glemme alt stress. Hegdehaugens Jernvarehandel AS har en stor baderomsavdeling og tilbyr hverdagsluksus i deilige former, farger og løsninger.

bildetekst1-pålogninareinung

Hegdehaugens Jernvarehandel AS er en ærverdig, tra­­di­sjons­rik og stolt familiebedrift. De to daglige lederne, søs­kenparet Pål og Nina Reinung, foretrekker tittelen «jernvarehandlere» – for som tredje generasjon i bedriften er det nettopp det de er.
Butikken måler 350 kvadratmeter fordelt på tre etasjer. I hyllene finnes mer enn 20 000 produkter som både Pål og Nina har stålkontroll på. Her finnes alt fra nostalgiske kuriositeter som potte i emaljert jern, tusenvis av skruer, 34 forskjellige typer toalettbørster, 25 forskjellige såpedispensere og 20 slag dorullholdere.
– Vi har vært sterkt engasjert i varene hele livet, og vil gi kundene våre den aller beste hjelpen når de kommer på besøk, sier Nina Reinung.
I hyllene finnes det til og med toalettpapir i alle regnbuens farger. Knall rosa til neste fest, kanskje?
– Og ønsker du ny dobørste, kan du få alt fra den enkleste i plast til den eksklusive, fasjonable i lekkert design, forteller hun.

bildetekst4-zonenova-2

Miniatyr-spa
Baderommet er ofte det dyreste rommet man pusser opp. Men ny innredning trenger absolutt ikke være dyrt. Man kan fornye badet med enkle grep.
– Ikke alle liker å borre og skru, derfor har vi et bredt utvalg av interiør også som kan limes på veggen. Her er det enkelt å ta praktiske og smakfulle valg; sortimentet er både dypt og bredt. Tørkestativ, knagger, dorullholdere og speil finnes i stilsikker, minimalistisk stil i førsteklasses kvalitet fra Smedbo – enten du velger mattbørstet eller krombelagt messing, som ikke ruster.
I butikken finner du til og med søppelbøtter og skittentøyskurver som gjør deg glad; tidløs design, kreative løsninger, spreke farger og behagelig overflate.
– Vi vil løfte frem vår baderomsavdeling til folket, og bevisst­gjøre hvor viktig det er med hverdagsluksus. Badet er det første rommet du tilbringer tid i om morgenen, og det siste du er i før du går til sengs. Det er her man steller seg, og utøver egenomsorg. Da bør det være et inspirerende rom, som et miniatyr-spa i ditt eget hus som du alltid gleder deg til å besøke, sier Nina entusiastisk.
– Et varmt og magisk bad høyner kvaliteten i alle hjem, fortsetter hun.

bildetekst2-bøtter1

Alt det vakre
Nina beskriver et perfekt baderom som ryddig, delikat og praktisk med snev av luksus. Faktorer som er med på å skape nettopp dette kan være myke tekstiler, inspirerende, duse farger, duftlys, deilige såper og lekre ordnere i plexiglass. Høstens trendy farger på badet er plommefarge, dyp grønn og burgunder.
– Vakre ting skaper god atmosfære. Vi selger hele produktfamilier som kan pynte opp badet ditt; såpedispenser, tannbørsteglass, såpeholder, dobørster og beholdere i ulik størrelse.
– Det er heldigvis alltid mange stiler, former og farger å velge blant. Zone Nova i silikonbelagt porselen er for eksempel en bestselger, fortsetter Nina Reiung.

15 søsken
Det var søskenparets bestefar, Bjarne Olsen, som startet Hegdehaugens Jernvarehandel AS i 1916. Han hadde 15 søsken og lærte seg tidlig å bli selvstendig og målbevisst. Slik klarte han å oppfylle drømmen om egen butikk i ung alder. Bjarne Olsens sønn, Jan Bjarne Reinung, tok så over og satte sitt preg på bedriften. Deretter fulgte hans barn; dagens Pål og Nina Reinung.
– Vi har fått jernvare inn med blodet. Vi er derfor særdeles opptatt av kvalitet, kunnskap og utvalg. For å overleve i dagens marked er vi avhengig av å dyrke vårt særpreg og formidle vår kunnskap. Dette setter kundene pris på, og de vet de kan stole på oss, avslutter Pål og Nina Reinung.

Bogstadveien 17 | 22 46 06 05 | hegdehaugen.no

Tekst OG FOTO Eli Lund

Les mer i høstmagasinet her:

Previous Article