LOADING

Type to search

bogstadpuls interiør Nyåpning

Christiania Glasmagasin til Hegdehaugsveien!

_10328-oppdekking-juleplatte

Endelig er det klart! 16. november åpner Christiania Glasmagasin dørene til sin splitter nye Flagship Store i Hegdehaugsveien! Christiania Glasmagasin er stolt tilbyder av blant annet Porsgrunds Porselænsfabrik, Hadeland Glassverk og Norgesglasset, og har over 50 butikker over hele Norge. Kjeden er en tradisjonsrik del av norsk handelsnæring, og vi gleder oss til åpningsfest i Norges største og beste handlegate!

Selv om mange kjenner Christiania Glasmagasin best for sitt store utvalg servise og glass, er det kjøkken som er kjedens hovedsatsning. Med kjente merkevarer som Le Creuset, Jamie Oliver, Bodum, KitchenAid, Rosendahl og Wilfa finner du her alt du skulle trenge til kjøkkenet.

RS2287_Mandekøkkenet 1 helsides

Velkommen til åpningsfest 16. november
Christiania Glasmagasin flytter inn i Hegdehaugsveien 34, det vil si i de gamle lokalene til Moods of Norway, på hjørnet av Hegdehaugsveien og Josefines gate. På åpningsfesten 16. november blir det uimotståelige åpningstilbud, servering av deilige smaksprøver, gaver til alle handlende og kanskje vil det også stikke innom noen kjente ansikter…? Det er ingen tvil om at det lønner seg å ta turen innom åpningsfesten denne dagen!

I tillegg kommer også stråmaler Anita Magnusson som er en av to damer som står bak det unike, håndmalte Bogstad Strå-serviset fra Porgrunds Porselænsfabrik. Anita skal male på stand i butikk, og vi gleder oss til å se dette vakre håndverket utføres live!

cg_NORGESGLASS_STRÅMØNSTER

Din julegavebutikk siden 1739
Hos Christiania Glasmagasin finner du gaver til alle, men også unike skatter til deg selv. De ansatte hjelper deg mer enn gjerne med de utfordringene du skulle stå overfor i jakten på de perfekte julegavene, enten det er håndmalt servise, vakre krystallglass eller noe helt spesielt til kjøkkensjefen. God kvalitet og høyt kunnskapsnivå står i fokus blant medarbeiderne som gjør det de kan for å sikre deg en fantastisk handleopplevelse – hele året.

_10203

Siden 1739 har Christiania Glasmagasin vært del av norske juletradisjoner, og fantastiske gaver trenger selvfølgelig fantastisk innpakning. Tar du julehandelen i Hegdehaugsveien 34 kan du stolt legge de aller flotteste gavene under treet, i tillegg til å få unik hjelp og veiledning til oppdekning av festbordet.

Velkommen til åpningsfest og førjulshandel fra og med 16. november!

finn-Champagne1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SILDEFROKOST_JULEPLATTEmEkorn_BogstadStraa_Norgesglass_Julepynt_PP_CastroBestikk_Augustin_Gran_Nostetangen_Water_HG_hoyde1