LOADING

Type to search

bogstadpuls Mote

Gunnar Øye fyller 90 år

2253_001

Forretningen foto­grafert på begynnelsen 60- tallet. Forretningen har nå vært på samme sted i 90 år!

Det er 90 år siden Gunnar Øye åpnet sin herreekvipering i Bogstadveien 52. På nøyaktig samme sted i dag er det lille hjørnelokalet utvidet til tre store etasjer med eksklusive herre- og dameklær av høy kvalitet.

_P0A0470

Gunnar Øye har en hjemmekoselig stemning som kommer frem i alle rommene i butikken.

I et lite hjørnelokale i Bogstadveien 52 satt en mann ved navn Gunnar Øye bøyd over fargeprøver, stoffprøver, måleband og knappenåler. Da han i 1927 introduserte Oslos herrer for sin herreekvipering, tok det ikke lang tid før forretningen vokste og ryktene begynte å spre seg.
I 1962 ble stafettpinnen gitt videre til sønnen Erik Øye, som hadde jobbet som ekstrahjelp i forretningen siden han var 12 år. Nå var det endelig hans tur! Forretningen fortsatte å vokse, og begynte å ta inn flere varer fra eksklusive europeiske motehus for å dekke etterspørselen. På hundrevis av kleshengere hang det utsøkte dresser, skjorter og fritidsklær fra nøye utvalgte merker til byens herrer. Erik visste akkurat hva han skulle se etter, og hvem som oppfylte de ufravikelige kravene til stoffkvalitet, snitt og søm.
I dag er butikken fremdeles å finne på det samme hjørnet i Bogstadveien 52, solid fundamentert på arbeidet en ung mann la ned for nitti år siden. Butikken har utviklet seg gjennom tre generasjoner, og den drives fremdeles av Erik Øye og døtrene Kari-Anne og Nina. De ønsker å tilby kundene den beste kvaliteten, og med endringsvilje og respekt for verdifulle tradisjoner står de for en videreutvikling av forretningen.
Butikken fyller i dag tre etasjer med et stort utvalg av eksklusive merker til både unge og voksne. Den hjemmekoselige, gode følelsen kommer frem i alle rom, med blant annet peis i 2. etasje, og flere sittemøbler med små avlastningsbord hvis du trenger et lite pust i bakken. Dette er en butikk du kan oppholde deg lenge i, og være trygg på at du får akkurat den hjelpen du trenger.

_P0A0485

Dameavdelingen har allerede rukket å bli en favoritt blant byens fruer, stylister og unge kvinner med interesse for high-fashion.

I 2001 åpnet en lys og eksklusiv dameavdeling som vitner om en ny epoke for den folkekjære og tradisjonsrike familiebedriften. Dameavdelingen har allerede rukket å bli en favoritt blant byens fruer, stylister og unge kvinner med interesse for high-fashion. Her finner du klær, tilbehør og smykker som kan mikses og matches, og merkevarene knyttes sammen for å få et helhetlig, unikt uttrykk. Innkjøpene blir planlagt ned i minste detalj, med hovedfokus på kvalitet og detaljer, og det tas kun inn noen få av hvert plagg.
I dag har forretningen et rikholdig utvalg herreklær til en­hver anledning. Her finner du fritidsklær, sko, et stort utvalg jeans, skjorter, dresser og tilbehør fra nøye utvalgte leverandører. Her vil du få kyndig og god hjelp til å finne det du trenger, enten det er til hverdags eller en formell anledning. Dressene kan tones ned og jeansen kan pyntes opp. Det er mye å velge mellom, og vi garanterer at du finner akkurat det du trenger.
Hos Gunnar Øye vil du bli tatt imot med et smil, god produktkunnskap og et skarpt øye for detaljer.◻

_P0A0481

Butikken har et rikholdig utvalg herreklær til enhver anledning. Her finner du fritidsklær, sko, et stort utvalg jeans, skjorter, dresser og tilbehør fra nøye utvalgte leverandører.

Bogstadveien 52 | 22 69 34 90 | gunnaroye.no

 

Tekst Heidi Nathalie Hovland Foto Heidi Nathalie Hovland og Gunnar Øye

Les mer i magasinet her: