LOADING

Type to search

bogstadpuls Mote

Kle deg etter svangerskapets faser

Denne herlige kombi- kjolen fra Boob, kan både brukes i svangerskapet og i perioden du ammer

Et svangerskap kan by på utfordringer, med voksende mage og ammetiden som snur livet på hodet. Da er det ekstra fint med behagelige klær du kan føle deg vel i.

Å føle seg komfortabelt kledd i mammaperioden gjør deg mer avslappet og fornøyd i en hektisk periode av livet. Det vet daglig leder Jenny Nordenstrøm Bruu alt om, etter å ha jobbet med mamma- og ammeklær i mange år.
Jenny Nordenstrøm Bruu har 40- års erfaring med mamma- og ammeklær, og tar deg i mot med åpne armer. Du er også velkommen med barnevogn og til amme i butikken

Jenny Norden­strøm Bruu tar deg i mot med åpne armer med sin lange erfaring om mamma- og ammeklær.

Svigermor Brith åpnet Briths Mammabutikk i Kirkeveien i 1977, og i 2000 overtok Nordenstrøm Bruu sammen med sin mann. Samtidig døpte de om butikken til Svangerskapet.
Før nyttår inviterer Svangerskapet til 40-årsjubileum, og arrangerer en happening i butikken med gode tilbud både i butikk og på nett. Her blir du garantert tatt imot med åpne armer, enten du er på jakt etter passende yttertøy, praktiske hverdagsklær eller et lekkert festantrekk.

 

På svangerskapet får du tak i mye deilig ull til den nyfødte

Mye deilig ull til den nyfødte.

God veiledning
Hos Svangerskapet på Majorstuen møter du ansatte med bred kunnskap om mamma- og ammeklær. De tar seg også god tid til å hjelpe deg med alt du har behov for til garderoben.
– Mange nybakte mødre har behov for veiledning for å finne klær med riktig passform, både til svangerskapet og amme­perioden, forteller Nordenstrøm Bruu.
Mammaklær er laget for at magen skal kunne vokse seg stor. Klærne skal ha riktig størrelse til resten av kroppen din. – Å gå i for store klær under graviditeten får deg bare til å føle deg enda større, legger hun til.

Denne herlige kombi- kjolen fra Boob, kan både brukes i svangerskapet og i perioden du ammer

Denne herlige kombikjolen fra Boob, kan både brukes i svanger­skapet og i perio­den du ammer.

Kombiplagg
Mange tenker økonomisk i svangerskapet, og er forsiktig med å handle inn klær som man ikke får brukt etter mammaperioden.
– Kombiplaggene vi har er veldig flotte, og du får brukt dem gjennom hele svangerskapet og i ammeperioden. Kjolene og toppene fra Boob Design er både praktiske og populære, med et tidløst og flott design, forteller Nordenstrøm Bruu.
– Vi har også yttertøy med et ekstra panel i fronten, der du også har plass til en bæresele til babyen under jakken, forklarer hun.
Hos Svangerskapet finner man det meste til hele garderoben i alle prisklasser og fasonger. Alle plaggene er spesiallaget for den voksende magen, og det meste kan brukes under hele svangerskapet.
To ganger i året reiser Jenny sammen med datteren sin på 20 år på innkjøpstur til Paris. Der håndplukker de klær som de tar med hjem til butikken. Det har resultert i solide merker som Boob Design, Noppies, Noppies Baby, Mama Licious, Pietro Brunelli, Emma Jane, Milker, Esprit, Cache Coeur og Lykkelig som Liten.

Mammabukse med en behagelig strikk i livet

Mammabukse med en behagelig strikk i livet.

Stor nettbutikk
I nettbutikken finner du et stort utvalg av det som er inne i butikken, pluss litt ekstra. Bestillinger sendes ut til hele landet.
– Har man mulighet å komme inn til Oslo, er det fint å få den hjelpen man trenger, forteller Nordenstrøm Buu med et smil.
Er du nysgjerrig på vinterens og nyårets nyheter og trender, oppdaterer Svangerskapet deg på Facebook og Instagram med bilder av mamma- og ammeklær til alle anledninger.◻

 

Kirkeveien 65 | 909 77 563 | Svangerskapet.no

Tekst og foto Marte Nordahl

Velkommen til Svangerskapet sitt 40 års- jubileum med gode tilbud både i butikk og på nett (Konflikt for Unicode-koding (1))

Velkommen til Svangerskapet – både i butikk og på nett.

Les mer i magasinet her: