LOADING

Type to search

bogstadpuls Mote

Floyds første år i Hegdehaugsveien

Floyd-jul-2017-01-HD

Det har vært stor etterspørsel for denne lekre kjolen «Jessica Egypt» fra Floyd.

Det første året i shoppinggaten har vært spennende for butikksjef Tone Storeide og ikke minst for kundene. Butikken har allerede faste kunder, og sortimentet er utvidet for å kunne tilby det kundene er ute etter.

 

Ifølge butikksjef Tone Storeide har det ikke vært annet enn positivt. Butikken har en egen kundebok i kassen hvor man kan registrere seg og få beskjed om kundekvelder og markedsdager. I år har Floyd vært med på to markedsdager, én i mai og én i september.
– Det var trøkk fra starten av og det var så gøy.
temporary[4]

Butikken får nyheter hver uke. Denne sesongen er det mye av blant annet okergulfargen.

Gjennom hele året har Floyd hatt en stor kjoleavdeling i underetasjen. Floyd by Smith har i alle år hatt selskapskjoler året rundt. Hele tiden kommer det nye farger og fasonger.
– Kjolene kan brukes til alt fra ball via 50-årsdag til bryllup, ja, faktisk til alt mulig.
Butikken har en skredder som syr etter kundens behov, og om det er behov for litt justering blir det målt og ordnet opp i butikken før alt sendes videre til Floyd sin skredder.
– Dette er noe vi tilbyr, så kunden slipper å ordne slikt selv, sier Storeide.
Sesongens farger består av mye grønt, plommerødt og litt okergult. Sort er også en tidløs farge som ikke forsvinner.
– Folk går ganske safe når det kommer til fargevalg på kjoler. Vi selger mye av den marineblå fargen, men det er mange som også går over til mer pastellfarger.
Til jul og julebordsesongen regner Storeide med at det er grønnfargen som vil bli populær, men hun håper at noen også vil gå for den okergule fargen.
– Grunnen til at vi har kjolene i underetasjen er at her kan folk prøve i ro og fred. Her nede er det kaffemaskin, vann og sitteplasser for de som er med under kjoleprøving. Det positive med kjolene er at de ikke er av de dyreste, men dessverre er det få som vet om det store utvalget i underetasjen.
Her nede er det fullt av ulike kjoler i chiffon. Både lange og korte kjoler, med og uten glitter og blonder, lange ermer eller ingen ermer, og opp til størrelsen 3XL. De fleste kjolene har elastikk i midjen som gjør at de passer de fleste.
– Vi fikk åtte kolli med kjoler forrige uke, og det kommer mer. Jeg tror jeg tok litt av på innkjøp, sier Storeide og ler.

temporary[6]

Floyd har en stor selskapskjoleavdeling i underetasjen.

Tilbehør og mer
– Vi har vesker, vi har sko, vi har masse smykker, strømpebukser og hold-in, ja, vi har det meste.
Skoene butikken fører er av Floyd sitt eget merke, og er spesiallaget til kjolene. Underetasjen er kanskje full av selskapskjoler, men Floyd har hverdagskjoler også. Denne høsten er det mye fløyel og selvsagt ullkåper og skinnhansker.
Floyd er mer enn bare en kjolebutikk. De siste årene er kjeden blitt mest kjent for buksene med stretch og høy passform i midjen.

Floyd-jul-2017-04-HD

Butikken har klær og tilbehør til både hverdags og fest.

Ingen er like
– Ingen av oss er like, så derfor har vi et utvalg som skal passe de fleste.
Ingen Floyd-butikker er forresten like. Floyd i Hegdehaugsveien har for eksempel tatt inn eksterne merker som Whyred og Soaked, som passer gatens kundegruppe. Floyd er alltid under utvikling og får inn nyheter hver uke.◻

 

Parkveien 25 (inngang Hegdehaugsveien) 480 20 096 | floyd.no

Tekst Else Solheim foto Else Solheim OG FLOYD

Les mer i magasinet her:

Previous Article