LOADING

Type to search

bogstadpuls Mat og Drikke

Ditt nye stamsted

Nå har endelig 26 North Restaurant & Social Club åpnet i Oslo. Suksesskonseptet er prisbelønt for sin mat, service og gjesteopplevelser.

Den nye restauranten finner du hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo, på Holbergsplass.

26 North Restaurant & Social Club ble en umiddelbar suksess da den åpnet i Stavanger og Bergen i fjor. Nå introduseres dette konseptet også for Oslo, på Radisson Blu Scandinavia Hotel på Holbergsplass!

Kjøkkensjef Daniel Andreasson ved 26 North Restaurant & Social Club i Oslo

Kjøkkensjef Daniel Andreasson ved 26 North Restaurant & Social Club i Oslo.

26 North Restaurant & Social Club er et nytt konsept, som først ble introdusert i Stavanger tidlig i 2016. Restauranten mottok strålende anmeldelser, og i løpet av få måneder ble restauranten av gjester rangert som nummer 1 på TripAdvisor i Stavanger. Kun noen få måneder senere åpnet de en ny restaurant i Bergen, og nå er det endelig Oslos tur. Suksesskonseptet er prisbelønt for mat, service og gjesteopplevelser.
– Vår ambisjon er å skape en sosial møteplass med en uformell atmosfære. Målet er at vi skal bli det nye stamstedet til lokale oslofolk, sier kjøkkensjef Daniel Andreasson.
26 North Restaurant & Social Club har som mål å skape en unik restaurantopplevelse for besøkende og fastboende. Målet er å skape en matopplevelse inspirert av matlagingen fra de nordiske landene, av den nordiske naturen og det nordiske designet. Her brukes de aller beste råvarene fra de norske fjorder, gårder og skoger.

Målet er å skape en matopplevelse inspirert av matlagingen fra de nordiske landene, av den nordiske naturen og det nordiske designet.

Målet er å skape en matopplevelse inspirert av matlag­ingen fra de nordiske landene, av den nordiske naturen og det nordiske designet.

Norsk tapas på menyen
I Oslo har 26 North Restaurant & Social Club hentet inn menyfavorittene fra Stavanger og lagt til retter skreddersydd for hovedstaden. Menyen består av retter med fokus på de beste og lokale råvarene. Her serveres blant annet «Fisk- og skalldyrsuppe med norsk kveite og kamskjell fra Hitra» og «Vafler med norsk Santa Kristina Spekeskinke, geitost fra Haukeli og multemarmelade». Til forrett anbefaler vi «Kokkens Brett», en miks av alle deres signaturforretter, som man enkelt kan dele. Menyen har også et bredt utvalg drikke og tradisjonelle retter som byr på biff, kylling og deres helt spesielle 26 North Burger av norsk storfe.

Den nye restauranten finner du hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo, på Holbergsplass.

Nå har endelig 26 North Restaurant & Social Club åpnet i Oslo. Suksesskonseptet er prisbelønt for sin mat, service og gjesteopplevelser.

Restauranten byr på avslappet servering med et internasjonalt miljø hvor du kan nyte måltidet i baren eller i de forskjellige sittegruppene. Her blir gjestene satt nærmere hverandre for å få frem den sosiale, internasjonale stemningen ved at man blir kjent med flere når man er ute og spiser. Et perfekt sted å gå ut for å spise, enten det er en forretningsmiddag, middag for to eller en større gruppe som vil nyte en eller flere retter sammen, samtidig som du blir godt kjent med konseptet. Servitøren din tar godt vare på deg under hele måltidet. For hver hovedrett dere bestiller får dere stempler på et 26 North Restaurant & Social Bar Loyalty Card, hvor fire stempler gir en gratis forrett og åtte stempler en gratis hovedrett. Dette kortet kan også brukes på de andre restaurantene i Bergen og Stavanger.

Holbergsgate 30 | 23 29 34 25 | 26north.no

Tekst Heidi Nathalie Hovland Foto Lisa Löwenborg

Les mer i magasinet her:

Previous Article