LOADING

Type to search

bogstadpuls velvære

Sunn vinterhud

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingelin Harlem (t.v.) og Marit Rorgemoen tar din hudpleie på alvor.

Clinique Madeleine har nærmere 40 års fartstid i skjønnhetsbransjen og er en av Norges mest erfarne hudpleieklinikk. Her tilbys det siste innen hudpleie, kroppsterapi, fotterapi, negler og kosmetiske behandlinger i innbydende og behagelige omgivelser. I 1978 åpnet klinikken som fortsatt driftes i Holtegata 30.

– Vi som jobber her har lang erfaring innen hudpleie, og har opparbeidet oss en inngående kunnskap om hvilke produkter og behandlinger som faktisk virker. Sesderma er en av produktlinjene vi ofte anbefaler til dem som kommer hit for å få hjelp til en sunnere og bedre hud. Dette er produkter som ikke bare jobber på overflaten, men også stimulerer hudens underliggende lag, forteller Marit Rorgemoen, Hud-, fot- og kroppsterapeut hos Clinique Madeleine. Sesderma skiller seg ut fra andre medisinsk-kosmetiske serier hvor hovedteorien er minst mulig overflateirritasjon og desto mer fokus på virkning i de dypere hudlagene via nanoteknologi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Terapeut Marit Rorgemoen gir behandling tilpasset din hud i avslappende omgivelser.

Effektive behandlingsformer
– Vi har veldig gode resultater med Nanopore Microneedling, en maskin med mikronåler som stimulerer bland annet kollagen- og elastinproduksjonen. Hudens celler provoseres til å produsere kollagen ved å simulere en «skade». Huden tror den må reparere seg selv, noe som bidrar til at celleproduksjonen akselerer og helt nye hudceller og blodkapillærer dannes, fortsetter
Marit. Hun forklarer videre at mikronålene ikke danner arrvev og at behandlingen er et fantastisk verktøy for å få huden selv til å gjøre jobben. Det siste året har Clinique Madeleine merket ekstra stor etterspørsel i behandlinger hvor de kombinerer fuktfillere med Nanopore microneedling.

– En annen behandlingsform vi sverger til er det aller siste innen kjemisk peeling. Denne behandlingen er skånsom og samtidig DNA-reparerende på cellenivå, og påvirker ikke hudens utseende negativt lenger. Dersom du mot formodning skulle flasse litt, så er det gamle synder som kommer til overflaten, og det betyr egentlig bare at behandlingen fungerer. Peelingen reparerer rett og slett gamle solskader, samtidig som den beskytter mot potensielle, fremtidige skader. – Våre kjemiske peelinger gjør at huden blir tykkere og fastere. Det er denne tykkheten vi ønsker å opprettholde, da huden blir tynnere etter hvert som vi blir eldre. Vi jobber med å bygge opp huden nedenifra og opp, og gjør alt vi kan for å minimere overflateirritasjon. Mange har dårlig erfaring med lang nedetid etter peelinger, men den tiden er forbi. DNA-peelingen gjør også underverker på pigmentflekker og bidrar til at melaninproduksjonen blir jevn, som igjen gir en jevn hudfarge uten ansamlinger som gir synlige pigmentflekker, forteller hun videre.

Spesialkompetanse
Ifølge Clinique Madeleine skal det gå minimum 30 dager mellom hver behandling av DNA-kjemisk peeling. Årsaken til dette er at behandlingen setter i gang en prosess i cellene som så må gjøre jobben videre. Allikevel vil du kunne se en øyeblikkelig forbedring da huden blant annet tilføres fuktighet under behandlingen. Selv én enkelt behandling gjør nytte for seg og vil gi en mer glødende hud.
– Mange i nærområdet gjør unna peelingene i lunsjen. Det er raske behandlinger som tar under 20 minutter. I tillegg vil det ikke være særlig synlig for andre at du har tatt en ansiktsbehandling, bortsett fra en friskere hudfarge da, smiler Marit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Clinique Madeleine har ligget i Holtegaten 30 siden 1978 og er en av Norges mest erfarne hudpleie­klinikk.

Gir tillit
Clinique Madeleine opplever at mange godt voksne kommer til klinikken med et ønske om mer fasthet og glød i huden. – Vi kan vårt fagområde og vet hva vi snakker om. Det gir tillit og kundene gir oss mulighet til å hjelpe med riktig hudpleie, spesialtilpasset den enkeltes hud, sier eier og daglig leder Ingelin Harlem.
– Vi jobber nok litt annerledes enn mange andre klinikker. Nordmenn har veldig forskjellige hudtyper og mange har opplevd feilbehandling, spesielt når det kommer til syrebehandlinger. Hudpleie er et spesialfelt som krever mye kompetanse, og dette er noe vi tar på alvor. Hos Clinique Madeleine er du i helt trygge hender, og vår erfaring og kunnskap gir deg det beste resultatet, avslutter Ingelin troverdig.◻

 

Holtegata 30 | 22 50 33 77

Tekst OG FOTO Christina Undli

Les mer i magasinet her:

Previous Article
Next Article