LOADING

Type to search

bogstadpuls

VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG VÅRHANDEL!

Endelig er den etterlengtede våren her! Hva er vel hyggeligere enn å ta handleturen utendørs og kanskje avslutte med en lunsj i solen eller inne på en av de hyggelige kafeene i gaten? Butikkene bugner av vårens nyheter og butikkenes kundeveiledere står klare til å gi deg de riktige valgene. Netthandelen har kommet som et supplement, og mange av butikkene har egen nettbutikk eller har lagt ut mye inspirasjon fra varesortimentet på egne nettsider.

For å kunne ta de rette avgjørelsene må man prøve kjolen, drakten, jeansen, skoene eller dressen. Butikkene i gaten omstiller seg til nye handlevaner og næringsforeningen lanserer i april en ny oppdatert nettside som gjør det lettere å finne frem til den enkelte butikk. Hver butikk som er medlem av næringsforeningen vil ha en egen side med informasjon om åpningstider, hva deres hovedfokus er og lenke til egen nettside. Og det skjer mye spennende i gatene. I høst åpnet designer TINE SOLHEIM sitt atelier i Bogstadveien 7A, inngang i Sporveisgata bak Fredrik & Louisa. Hun er kjent for sitt Atelier Dolce Vita og ikke minst som dommer i symesterskapet som gikk før jul på NRK. VILLA PARADISO har også åpnet på Majorstuen. Bare et par steinkast inn fra Bogstadveien i Jacob Aalls gate 28 kan du nå nyte frokost, lunsj og middag. Vita Exclusive i Bogstadveien har fått en egen hudpleieavdeling. SYKKELPIKENE åpner sykkelbutikk i Bogstadveien 30, litt inn i Industrigata. Her får du kjøpt sykkel med eller uten elektrisitet og tilbehør som passer bylivet. Parfymeriet FREDRIK & LOUISA utvider sin butikk med dagens lokaler til Urban. IOÁNNA har åpnet butikk i den lille stallen ved siden av Acne. (Underhaugsveien 28). Ioánna fører eksklusive moteklær fra den greske designeren Ioanna Kourbela. Vi har fått en ny CUTTERS nederst i Hegdehaugsveien (Parkveien 25) og SUPERDRY åpner stor flagship store i gaten i løpet av våren i Bogstadveien 10 (tidligere Douglas). Og på hjørnet av Industrigata og Vibes gate har gutta fått eget sted for hårklipp og trimming av bart og skjegg – 1O1 BARBERS GROOMING STUDIO.