LOADING

Type to search

Ny og utvidet butikk med eget duftrom

bogstadpuls velvære

Ny og utvidet butikk med eget duftrom

Går du inn dørene til Fredrik & Louisa blir du møtt med et smil og følelsen av å være velkommen. 31. mai åpnet parfymekjeden dørene til den nye, utvidede butikken i Bogstadveien. Gaten har lengtet etter et ordentlig parfymeri, og med eget duftrom skiller denne butikken seg klart ut.

Går du lenger inn i butikken kommer du til en glassdør som leder inn til et eksklusivt duftrom. Her må man være i følge med en ansatt for å komme inn. Sammen med Skandinavias fremste duftekspert Linda Landenberg har Fredrik & Louisa kreert et tre-stegs duftakademi. De ansatte er kurset i teori og oppgaver, samt har tatt eksamen i feltet. Man blir veiledet av eksperter når man entrer det magiske duftrommet. Butikksjef Thea M. Bogen og kollega Synnøve M. Thorbjørnsen er fornøyde med det nye duftrommet.
– Dette er et rom med nisjedufter. Dufter som ikke blir masseprodusert og vanskeligere å få tak i. Det er dufter laget av de beste råvarene, som er svært kostbare, sier Synnøve.
I duftrommet finner du flere ulike parfymemerker, og her inne får man vite hvor duftene kommer fra og hvilke råvarer de inneholder.
– Duftrommet er det helligste vi har! Det kan på en måte sammenlignes med Vinmonopolets svalrom.
Det som er mest iøynefallende er det ekte duftdestilleriet som er i rommet. Ikke bare blir duftene presentert, men råvarene kommer frem på en helt ny måte, forklarer Thea.
– Om det er en duft som inneholder roser og sitrus, vil det være ferske roser og sitrusfrukter her inne. Duftrommets innhold vil alltid endres for inspirasjon

Flere produkter og behandlinger
I tillegg til et nytt duftrom, har butikken fått en egen avdeling for kosmetikkmerket MAC. Det er noe av det første man ser når man kommer inn i butikken. På grunn av de store vinduene kan man se MAC-avdelingen fra gaten.
– Vi har også fått inn Jo Malone London. Her kan det gis behandlinger med blant annet massasje, og muligheten til å skape en egen duftgarderobe ved å bruke flere lag parfyme, tilbyr Thea. «Layering», kalles det. På den måten skapes din helt unike duft.
Det er fokus på å gi luksusopplevelse til alle som kommer til Fredrik & Louisa. Her er det også en avdeling for spesielle ansiktsmasker, med merker man tidligere ikke har funnet i Norge.
– «Korean beauty» er den hotteste skjønnhetstrenden nå og hos oss finner du et stort utvalg av masker for ditt behov. Vi tilbyr også konsultasjoner innen make-up, veiledning på hudpleie, vi finner din unike duftgarderobe og gir håndmassasjer. Vi anbefaler å booke tid til dette, man i roligere perioder kan vi tilby drop-in.
Nå som butikken er blitt større, er det plass til flere merker som La Mer, Tom Ford, Estée Lauder og Sensai.
– Vi tar egentlig inn alt innen skjønnhet. Her har vi i tillegg en del merkevarer man ikke finner andre steder, frister Synnøve.
Mens butikken var stengt, har de ansatte gått på kurs og fått opplæring i flere produkter. De er gode på å veilede og hjelpe kundene til akkurat det det har behov for, og de tilbyr også oppfølgning.
– Duft, hudpleie og make-up har vi lidenskap for. Vi ønsker å gi en luksusopplevelse, uansett om du har behov for en ny duft eller noe enkelt, som en håndkrem.

Kundeklubb og hendelser
Med nye merker og større butikk har Fredrik & Louisa muligheten til å arrangere flere hendelser i butikken.
– Det vil være mer av happenings i butikken. Hva som skjer vil variere fra dag til dag eller uke til uke. Det kan for eksempel være brudedager eller dager for mini-facials. Kom innom eller følg oss på sosiale medier som Instagram (@fredrikoglouisabogstadveien), for full oversikt.
Nå om sommeren er det mye fokus på ferie og reise, så da vil flere av produktene være tilgengelig i reisestørrelse, lokker Thea.
– Produkter som tidligere kanskje er blitt solgt som del av et sett, kan du nå få som enkeltvarer. Produktene vil også være i håndbagasjevennlige størrelser.
Det vil være gode tilbud på solkrem og selvbruningsprodukter i hele sommer. I tillegg har Fredrik & Louisa en egen kundeklubb med tilbud eksklusivt for medlemmene.
Den nye butikken er kanskje den mest velduftende i Bogstadveien. Hvis du har behov for veiledning innen sminke, duft eller hudpleie, får du god hjelp og veiledning fra de hyggelige ansatte i Fredrik & Louisa. Bogstadveiens nye sted for en ekstraordinær handel.◻

1. Rød løper på åpningen av den nye butikken.

2.I duftrommet finnes det eksklusive nisjedufter laget av de beste råvarer.

3. Den nye butikken har en egen MAC-avdeling, som allerede er blitt veldig populær.

Tekst Else Solheim Foto Bogstadveien Magasinet

Les mer i sommermagasinet her: